Ενεργό το ε.Κ.Α.Με. Το μήνα Δεκέμβριο

0
412

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:30πμ έως και τη 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου στο χώρο του Κέντρου (Τέρμα Μητροπόλεως) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αιγίου.

Οι ανάγκες αίματος για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας δεν σταματούν ποτέ. Η ευαισθητοποίηση του συνόλου συνεισφέρει στην προσφορά αίματος και συμμετέχει ενεργά στην επάρκειά του.

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 ανοίγει το χριστουγεννιάτικο bazaar δημιουργιών των εκπαιδευομένων στην Κλεομένους Οικονόμου 11 με πλούσια και χειροποίητα εκθέματα. Θα λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες μέχρι να ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο. Έπειτα θα ακολουθήσει το εορταστικό ωράριο καταστημάτων μέχρι τέλος του χρόνου.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. προσκαλεί τους γονείς των εκπαιδευόμενων, τους φίλους, εθελοντές και δωρητές του Κέντρου να αφιερώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας λίγο από το αίμα τους για να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Ειδικού Κέντρου με σκοπό να βοηθηθεί κάθε ανθρώπινη ζωή που μπορεί να το έχει ανάγκη. Επίσης καλεί όλον τον κόσμο να επισκεφθεί το bazaar με σκοπό να θαυμάσουν από κοντά τις ιδιαίτερες δημιουργίες των εκπαιδευομένων και να αγοράσουν δώρα για τους οικείους τους.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]