pgs_simaia

Μία από τις πιο ντροπιάστηκες ήττες γνώρισε ο Παναιγιάλειος την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με τον μετριότατο ΑΟΧ Κισσαμικό να τον φιλοδωρεί με τέσσερα γκολ σβήνοντας μάλιστα τις μηχανές του στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί σήμερα τους αιγιώτες φιλάθλους που περιμένουν εξελίξεις οι οποίες δεν φαίνεται να έρχονται…

Η αναβολή που κέρδισε σήμερα η προσωρινή διοίκηση σε εκδίκαση προσφυγής ποδοσφαιριστή μπορεί να απεσόβησε ένα πρώτο καταστροφικό σενάριο πλην όμως πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον άλλους τέσσερις ίσως και πέντε ποδοσφαιριστές να είναι προ των πυλών των προσφυγών εντός της βδομάδα, κάτι που θα σημάνει την οριστική αποψίλωση από έμψυχο δυναμικό και αν τις επόμενες ώρες δεν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη για το ποιος θα αναλάβει σοβαρά τα ηνία της ομάδος, τότε το πιο εφιαλτικό σενάριο έρχεται στην επιφάνεια. Ασφαλώς η ώρα δεν προσφέρεται για κασσάνδρες πλην όμως η πιθανότητα υποβιβασμού ακόμα και στο τοπικό είναι προ των πυλών για τον ιστορικό σύλλογο, εκτός και αν από τα τρία καθοριστικά μέρη που έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Δηλαδή, είτε ο αιγύπτιος επενδυτής προχωρήσει πλέον σε συγκεκριμένες κινήσεις, είτε από πλευράς του «Αντώνη Ρέλλα υπάρξει κάποια ανάκαμψη ή μια ουσιαστική πρωτοβουλία από το μέτοχο Νίκο Κυριαζόπουλο .

[the_ad id=”46371″]

Σε ότι αφορά την ήττα με τον Κισσαμικό που θα μπορούσε εύκολα ή δύσκολα να ξεχαστεί, η αβεβαιότητα στα διοικητικά της Αιγιώτικης ομάδας ρίχνει σε θλίψη τους πάντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο», αφού οι εκπρόσωποι των Αιγύπτιων επενδυτών δεν ξεκαθαρίζουν τι ακριβώς σκέπτονται ώστε να υπάρξει σταθερότητα διοικητική και οι παίκτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τους περιμένουν περισσότερο. Στο ερώτημα τι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμαριά ουσιαστική απάντηση δεν υπάρχει και αν πράγματι ο Παναιγιάλειος θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή και ώρες η ομάδα να μείνει ξεκρέμαστη χωρίς παίκτες και διοίκηση ικανή να βγάλει την χρονιά και ο Παναιγιάλειος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα όπως ο Αχαρναϊκός. Άλλωστε οι παίκτες που παρουσιάστηκαν την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο-απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι από… παχιά λόγια- μόνο διάθεση για ποδόσφαιρο δεν είχαν, παραδίνοντας χωρίς μάχη τα όπλα… Κάτι απαράδεχτο για επαγγελματίες παίκτες, ωστόσο ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει μετά τα όσα έχουν τραβήξει την φετινή χρονιά. Η ήττα από τον ΑΟΧ Κισσαμικό (0-4) μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ντροπιαστική, τόσο για την ομάδα όσο και για τους ίδιους τους παίκτες και η γενική εικόνα που θα μπορούσε να αποκομίσει κάποιος από την στάση τόσο του πρώην προέδρου όσο και των εκπροσώπων των Αιγύπτιων επενδυτών είναι ότι φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει επόμενη ημέρα.

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ
Σίγουρα οι παίκτες έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ αφού απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα δεν έχουν χειροπιαστές αποδείξεις ότι υπάρχει επόμενη μέρα, είτε από την πρώην είτε από την νέα εν δυνάμει διοίκηση, ωστόσο όπως τόνιζαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο έπρεπε με ότι δυνάμεις είχαν να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια τόσο του συλλόγου όσο και την προσωπική τους και να σεβαστούν αυτούς τους λίγους πιστούς οπαδούς της ομάδας που συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα με το εισιτήριο τους.

[the_ad id=”46274″]

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ
Σε ότι αφορά, τώρα, τους φερόμενους ως νέους διοικούντες δεν έχουμε μέχρι σήμερα κάποια εξέλιξη συνέχισαν με γενικόλογες υποσχέσεις για λύση των προβλημάτων της ομάδας, κάτι που έκαναν και στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες πριν το παιχνίδι. Αυτή τους η στάση μόνο ενθαρρυντική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και πλέον αναμένουμε αν θα προχωρήσουν σε πράξεις ή θα επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων φιλάθλων για μη ύπαρξη υγιής λύσης από την πλευρά τους. Οι παίκτες μάλιστα δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κύμα προσφυγών από σήμερα με όλα τα εφιαλτικά σενάρια για τον Παναιγιάλειο ανοικτά.

Πηγή

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]