Τον Νοέμβριο του 2017 ένα όμορφο, πρωτότυπο και δημιουργικό ταξίδι ξεκίνησε για μια μικρή γυναικεία ομάδα στο Διακοπτό και αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά και έναν τρόπο έκφρασης μέσα από τις δημιουργίες της.

Υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση της εικαστικού κας. Γούτου Μαργαρίτας και   υποστηριζόμενη   από   την   Πρόεδρο   της  ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.  κα. Τσουκαλά  Μαρία έξι μήνες μετά και στα  πλαίσια  των  εκδηλώσεων  « Εν  Συρμώ – Γιορτές  Οδοντωτού  2018»  η ομάδα  « Εν Διακοπτώ…Χειροτεχνήματα »  παρουσίασε  την ομότιτλη έκθεση χειροτεχνίας και εικαστικών δημιουργιών, με έργα εμπνευσμένα από την μοναδική σε ομορφιά διαδρομή του αγαπημένου μας Οδοντωτού αλλά και από το έργο του, καταγόμενου από το Διακοπτό, ζωγράφου Γιάννη Σπυρόπουλου,   αποτυπωμένα πάνω σε διάφορα υλικά με παλιές και νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες.

Σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλά εποικοδομητικά στοιχεία από την έκθεση, αρκετές θετικές απόψεις από τους επισκέπτες αυτής και ολοκληρώνοντας τον κύκλο των  μαθημάτων   θα   θέλαμε   να   ευχαριστήσουμε :

α)         την  Πρόεδρο  της  ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κα. Τσουκαλά Μαρία για την αμέριστη συμπαράστασή της,

β)         τους  κ.κ.  Φαϊλάδη  Βασίλη και  Χρήστο για   την   παραχώρηση   του   χώρου   όπου   πραγματοποιήθηκε   η   εκδήλωσή   μας

γ)         την Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα

δ)         την δασκάλα μας κα. Μαργαρίτα για την υπομονή και επιμονή της    ΚΑΙ

ε)         όλους όσους διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους για να μας επισκεφθούν.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη  διάθεση για δημιουργία και προσφορά.

[the_ad id=”46704″]