Από όλη την Ελλάδα εκφράζονται φόβοι πως πολλά καταστήματα δεν θα μπουν στον… κόπο να ανοίξουν, καθώς υπό τους νέους όρους, η «επιβίωσή» τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι χώροι εστίασης υπέστησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα, δεν είναι μόνο οι περίπου 2,5 μήνες που είναι κλειστοί, αλλά είναι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν τα λουκέτα.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας λοιπόν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μία διαμαρτυρία, με τίτλο: «Empty Chairs-Άδειες καρέκλες».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 ,ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα ,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook #menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ