Άλλο ένα παραλήρημα του κ. Παπαδόπουλου, μη μπορώντας να κατανοήσει την δικαστική απόφαση που τον αποπέμπει από το αξίωμα του Προέδρου, πριν δύο χρόνια. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας λόγο για πλειοψηφίες και ποσοστά, τα οποία πήραμε σαν συνδυασμός και όχι μόνος του, γεγονός που υποδηλώνει τον συγκεντρωτισμό και την εγωκεντρικότητά του.

Ας μην ξεχνάει ο κ. Παπαδόπουλος, ότι έχει στην φαρέτρα του εφτά μεταφορές ποσών από τον τραπεζικό λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου σε τραπεζικό λογαριασμό συμφερόντων του, εν’ αγνοία του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε δεύτερη στρογγυλή σφραγίδα του συλλόγου στο μαγαζί του χωρίς απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου και χωρίς να το γνωρίζει η Γ.Γραμματέας, το κυριότερο είχε αποκλειστική διαχείριση του Ταμείου για την οποία έχει καταθέσει Υπεύθυνη δήλωση περί της αποκλειστικής διαχείρισης του από τον ίδιο και μόνο.

Ο κ. Παπαδόπουλος που τόσο ”νοιάζεται” για το μέλλον του Εμπορικού Συλλόγου δηλώνοντας παρών, αμαυρώνει το κύρος του Εμπορικού Συλλόγου στον οποίο ανήκει και στρέφεται νομικά εναντίον του και των μελών του Προεδρείου, ζημιώνοντας τον οικονομικά (έξοδα παράστασης δικηγόρων και λοιπά δικαστικά έξοδα), όταν τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε δράσεις του Συλλόγου προς όφελος των συναδέλφων. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει απολέσει όλα τα δικαστήρια. Αγαπητοί συνάδελφοι, μήπως αυτό λέει κάτι;

Κατηγορεί το Προεδρείο για μυστικές συναντήσεις και ελλιπή ενημέρωση, ενώ εφαρμόζουμε την προβλεπόμενη από το καταστατικό διαδικασία περί αρμοδιοτήτων του Προεδρείου, κάτι που εφάρμοζε και ο ίδιος κάνοντας χρήση αυτού του δικαιώματος στη διάρκεια της θητείας του.

Προφανώς και εθελοτυφλεί ο κ. Παπαδόπουλος, αφού ο Σύλλογος ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ σωρεία ανακοινώσεων και εκδηλώσεων, ενώ όλοι οι έμποροι λαμβάνουν στα προσωπικά τους email συνεχή ενημέρωση.

Συνεχίζει να δημιουργεί εντυπώσεις, χλευάζοντας δημόσια, (πρόσφατα και σε ιντερνετικό ραδιόφωνο), τα μέλη του Προεδρείου με χαρακτηρισμούς ανεπίτρεπτους . Προφανώς αυτή την παιδεία έχει και την υποδηλώνει με κάθε ευκαιρία.

Κρίνει εκδηλώσεις που δεν έγιναν, λόγω συγκεκριμένων εμποδίων, που και ο ίδιος γνωρίζει, αφού τα είχε αντιμετωπίσει στην αρχή της θητείας του, αλλά χλευάζει και εκδηλώσεις που έγιναν μη μπορώντας να χωνέψει ότι ο Σύλλογος συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του.

Τέλος παρερμηνεύει, για την δημιουργία εντυπώσεων, ρίχνοντας λάσπη στις ανακοινώσεις και συναντήσεις του Συλλόγου, όπως πρόσφατα συνέβη με την σύσκεψη του Προεδρείου σχετικά με την παραβατικότητα, όπου ο κ. Παπαδόπουλος σε γραπτές δηλώσεις του, επικροτεί την συνέχιση του παρεμπορίου στην περιοχή μας (μικροί πλανόδιοι πωλητές!!!) και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους, κάνοντας λόγο για παρουσία ελεγκτικών μηχανισμών στα καταστήματα, θεωρώντας ότι όλοι οι έμποροι είμαστε παράνομοι και πρέπει να φοβούμαστε. Ανεπίτρεπτο για πρώην Πρόεδρο που ”νοιάζεται” για το καλό των Εμπόρων.

Ο κ. Παπαδόπουλος νομίζει ότι μπορεί να τα ισοπεδώνει όλα σύμφωνα με την δική του κρίση – λογική – ηθική, όμως θα πρέπει να καταλάβει ότι λανθάνει και τον προτρέπουμε να σταματήσει τον οχετό λάσπης προς τον Εμπορικό Σύλλογο του οποίου και ο ίδιος είναι μέλος. Θα είμαστε εδώ να υπενθυμίζουμε στον κ. Παπαδόπουλο όλες αυτές τις διοικητικές, οικονομικές και αντικαταστατικές ενέργειες, που ο ίδιος δημιούργησε και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να εκθέτει τον ιστορικό μας Σύλλογο, του οποίου το όνομα και την οντότητα θα κρατήσουμε ψηλά.

Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας