Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας ζητά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του Αιγίου να έχει ολοκληρωθεί έως τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου  να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης, αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών. Αναλυτικά στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Ο Σύλλογος μας, στο πλαίσιο μιας αποτελεσματικής συνεργασίας προς όφελος και του εμπορικού κόσμου και των δημοτών, ζητά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Νοεμβρίου.

Ο στολισμός της πόλης θα δώσει το σύνθημα για μία πόλη πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη, πιο φιλόξενη, να τονωθεί η εμπορική κίνηση της πόλης, αλλά και η ψυχολογία κατοίκων και επισκεπτών. Ζητούμε επίσης να φωτιστούν ακόμη περισσότερες περιοχές πέρα από το εμπορικό κέντρο της πόλης, ώστε να λάμψουν ακόμη και οι γειτονιές.

Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι τέτοιες κινήσεις έχουν πολλαπλά οφέλη και για τους δημότες αλλά και για τους έμπορους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς αποτελούν «τονωτικές ενέσεις» θετικής ψυχολογίας».