«Σκληρή» επιστολή με αποδέκτη τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, υπενθυμίζοντάς του, ότι του είχαν ζητήσει αναστολή πληρωμών και απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη, Δημοτικούς Φόρους και νερό σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράσταση στους εμπόρους, τονίζοντας παράλληλα ότι πλέον δεν ζητά αλλά…απαιτεί!

Αναλυτικά στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«κ. Δήμαρχε, σας ζητήσαμε και σας παρακαλέσαμε με έγγραφα μας, από τις 9/3, αλλά και στις 23/3, αναστολή πληρωμών και απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη, Δημ. Φόρους και νερό σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράσταση στους συνάδελφους μας, που έκλεισαν τα μαγαζιά τους λόγω κορωνοϊού και δεν πήραμε καμία απάντηση.

Αντίθετα βλέπουμε Δήμο Έδεσσας, Δήμο Ελασσόνας, Δήμος Χαλανδρίου, Δήμο Κέρκυρας και πολλούς άλλους, να στηρίζουν έμπρακτα τις επιχειρήσεις της πόλης τους και να τις απαλλάσσουν από Τέλη, δείχνοντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους!!

κ.Δήμαρχε, αν ήμασταν πολύ ευγενικοί ως προς τον τρόπο που ζητήσαμε τα αυτονόητα, (αν και δύσκολο), μπορούμε να τον αλλάξουμε για το καλό των Εμπόρων!!! Αν όμως νομίζετε ότι θα μας κάνετε να φύγουμε και να γίνουμε δημότες άλλων πιο προηγμένων και ανθρώπινων Δήμων….. ξεχάστε το!!

Από τον Δήμο μας, δεν θα φύγουμε εμείς!!! Αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοι μας διαλύονται και αργοπεθαίνουν μέρα με την ημέρα!! Αυτή την στιγμή δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε!!! Θα αγωνιστούμε για τους Εμπόρους, τα μέλη μας και τους Δημότες μας, μέχρι να μας εισακούσετε!! Θα αγωνιστούμε και θα πιέσουμε μέχρι την τελική μας δικαίωση!!».