Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Για ακόμα μία φορά κύριε Δήμαρχε κρίνεσθε ανεπαρκής στην προστασία των Πολιτών

0
185

Για ακόμα μία φορά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις αντιδράσεις του Εμπορικού Εισαγωγικού &Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας  κατά του κυρίου Δημάρχου, υπεύθυνου για την κατάντια του Δήμου μας, ως μία απέραντη χωματερή.

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα στα ΜΜΕ την δημόσια κραυγή αγωνίας του Συλλόγου Αλυκής, για την κατάσταση που επικρατεί στην Παραλία της έδρας του Δήμου Αιγιαλείας, την προστατευόμενη με Natura, Αλυκή.

Για ακόμα μία φορά κύριε Δήμαρχε κρίνεσθε ανεπαρκής στην προστασία των Πολιτών του Δήμου Αιγιαλείας. Μέσα στα τόσα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τα βουνά σκουπιδιών, ήρθε και η απόλυτη δυσφήμιση εν όψει και της τουριστικής περιόδου, με την απόσυρση της Γαλάζιας Σημαίας από την πολυπληθέστερη παραλία της Αιγιάλειας, αλλά και από άλλες παραλίες της περιοχής μας, με αιτιολογία την συσσώρευση των σκουπιδιών μία ανάσα από τους λουόμενους αλλά και την έλλειψη ναυαγοσώστη.

Τραγική η κατάσταση στην μεγάλη παραλία Αλυκής και σε όλες τις άλλες Παραλίες με τα ατελείωτα σκουπίδια. Οφείλατε κύριε Δήμαρχε να βάλετε και τις παραλίες σε προτεραιότητα, τόπος συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού πληθυσμού, οικογενειών με μικρά παιδιά και επισκεπτών, που επιθυμούν να χαρούν την καταγάλανη θάλασσα και τα πεντακάθαρα νερά της.

Δυστυχώς, κύριε Δήμαρχε η ευθύνη σας πλέον είναι ηθική απέναντι στα μάτια όλων των Δημοτών σας, γεγονός που μας αναγκάζει να σας υπενθυμίσουμε να πράξετε το αυτονόητο, για να σώσετε έστω τα προσχήματα.

Με  Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας
Χρονοπούλου Μαρία                                       Παναγοπούλου Αρχοντούλα