Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και έπειτα από τις συναντήσεις και την σύμφωνη γνώμη με τον Πρόεδρο του τμήματος φυσικοθεραπείας Αιγίου κ. Φουσέκη, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους Εμπόρους, να κάνουν γενναίες εκπτώσεις στους φοιτητές της πόλης μας.

 Συνάδελφοι με αυτό τον τρόπο κρατάμε τους φοιτητές στον τόπο μας και αποφεύγουμε τις διαρροές σε άλλες πόλεις.

 Στηρίζοντας το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της περιοχής μας στηρίζουμε και την τοπική οικονομία!

 Σήμερα, όπως και το 2017, επί Προεδρίας και πάλι του Λάμπη Παπαδόπουλου, όπου λόγω αποχώρησης του, δεν κατέστη δυνατό να γίνει πράξη η πρόθεση για επιπλέον εκπτώσεις στους φοιτητές, ο Εμπορικός Σύλλογος ζητάει από τους Εμπόρους της Αιγιάλειας να δώσουν έξτρα εκπτώσεις στα προϊόντα τους στους φοιτητές που φοιτούν στην πόλη μας.

Όποια από τα καταστήματα ενδιαφέρονται μπορούν να   στείλουν  E-mail στο σύλλογο  (info@esaigialeias.gr). Τα στοιχεία των καταστημάτων θα δοθούν στη γραμματεία του τμήματος Φυσικοθεραπείας της πόλης μας και θα μοιραστούν σε όλους τους φοιτητές της πόλης μας. 

Μη ξεχνάμε πως σε αυτή την περίοδο της κρίσης, όπου ο τζίρος στα καταστήματα έχει πέσει  περισσότερο από  50% οποιαδήποτε έκπτωσή δεν είναι μόνο κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους φοιτητές που στηρίζουν την τοπική οικονομία αλλά και ένα έναυσμα για  να βοηθηθούν οι  επιχειρήσεις μας.