Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με στελέχη της Δημοτικής του Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», επισκέφθηκε δύο μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις του Αιγίου,  επιμένοντας να δίνει έμφαση στην Τοπική Οικονομία και Ανάπτυξη, μέσω της Επιχειρηματικότητας.

Στην Εταιρεία «Καλλιμάνης», στην Ελίκη Διακοπτού, υπήρξε ενημέρωση από τις  κ.κ  Βασιλική και Κωνσταντίνα Καλλιμάνη για τα προβλήματα του εργοστασίου και τις αγκυλώσεις που το ίδιο το κράτος δημιουργεί στην εν εξελίξει προσπάθεια να μπουν επενδυτές στην επιχείρηση και να συνεχιστεί η αναπτυξιακή της πορεία.

[the_ad id=”46371″]

Ο  Χρήστος Γούτος ευχήθηκε η εταιρεία, που έχει, επί πολλά χρόνια, προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στον τομέα της απασχόλησης, σύντομα να ξαναβρεί τον δρόμο της, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Στην Εταιρεία «Αχαϊκά Πλαστικά» και στη συνάντηση που είχε  με τον κ.Αλέκο Θανασούλια, η συζήτηση περιστράφηκε  στη μεγάλη ευκαιρία που αποτελεί για την Αιγιάλεια και την οικονομική-τουριστική της ώθηση, το τρίπτυχο:νέο σιδηροδρομικό δίκτυο, Ολυμπία Οδός και  Οδική Σύνδεση  με το Νέο Λιμάνι του Αιγίου. Ακόμα δέχθηκε  συμβουλές στην κατεύθυνση εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, από τον Δήμο.

Ο Χρήστος Γούτος, κατόπιν, δήλωσε:

«Είναι κρίμα για τον τόπο μας, ενώ έχει πλέον τις υποδομές, να μένει πίσω έναντι άλλων περιοχών, παρότι αυτές δεν διαθέτουν τα δικά μας φυσικά πλεονεκτήματα. Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει όραμα και σ’ αυτό θα σταθούμε πλάι του, θεσμικά και πολιτικά. Η επιχειρηματικότητα είναι ο πρώτος πυλώνας της τοπικής οικονομίας κι αν αυτός ορθοποδήσει και κινηθεί ανοδικά, όλοι θα επωφεληθούμε. Θέλουμε δουλειές και θα τις παλέψουμε για νέες θέσεις εργασίας».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]