Λαοθάλασσα χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των έως τώρα Δημοτικών Συμβούλων της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» με επικεφαλής την κυρία Βασιλική Ψυχράμη!! Νέοι άνθρωποι αλλά και παλιοί γνώριμοι στα αυτοδιοικητικά υποσχέθηκαν μέσω των προγραμματικών δηλώσεων ένα Αίγιο πρότυπο που δε θα έχει να ζηλέψει στο μέλλον τίποτα από άλλες Πόλεις του Εξωτερικού και της Ελλάδας.

Το aigialeaiapress και η Ιωάννα Δημουλά μίλησαν με την υποψήφια δημοτική Σύμβουλο κα Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη που αν και πολύ νέα δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία την τελευταία εικοσαετία.

Είναι αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Αιγιαλείας και εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου!!

poiotiki-aigialei-mpompotsiari

Ι.Δ -Κα Μπομποτσιάρη γιατί στο πλευρό της  κυρίας Ψυχράμη;

Ε.Π.Μ. -Γιατί είναι δίκαιη και αλτρουίστρια και δε φοβάται να μιλήσει και να εκφράσει την γνώμη της, ακόμα κι αν κάποιοι σιωπούσαν. Η κα Βάσω είναι σοβαρή, πιστή στις αρχές της και μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί!!

Ι.Δ -Θεωρώ πως είστε πολύ «ενεργός πολίτης».

Ε.Π.Μ. -Σαφέστατα ναι. Ο ενεργός πολίτης συμμετέχει επηρεάζει διαμορφώνει. Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε να κοινά να παίρνουμε θέση και να απαιτούμε ανασυγκρότηση αλλαγές, βελτίωση. Η συμμετοχή μου προκύπτει από την ανάγκη της συνεισφοράς από την υποχρέωση που έχουμε όλοι να είμαστε ενεργοί πολίτες, από τα προβλήματα που αντιλαμβάνομαι και τα οποία βλέπω να γιγαντώνονται χρόνο με το χρόνο, από την ειλικρινή μου διάθεση προσφοράς στην πόλη που ζω, που εργάζομαι, στην πόλη που επέλεξα με το σύζυγό μου να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας!!

Ι.Δ -Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν ουτοπικό το να μπορεί ένας δημοτικός σύμβουλος να κάνει τη διαφορά. Πρακτικά τι μπορεί να κάνει ένας δημοτικός σύμβουλος για τον τόπο του;

poiotiki-aigialei-mpompotsiariΕ.Π.Μ. -Θα συμφωνήσω ότι ένας δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πιο πολλές φωνές, σημαίνει μεγαλύτερη πειθώ και διεκδίκηση. Η αλήθεια είναι πως ρόλο έπαιξε στην απόφασή μου και  οι άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού και τότε είπα ναι γιατί όχι!!Μόνος του κανείς!!

 

Ι.Δ -Πως μπορείτε να βοηθήσετε; Ποια είναι τα δικά σας καλά στοιχεία τα οποία θα ήταν χρήσιμα στο Δήμο;

Ε.Π.Μ. -Δεν είναι εύκολο να μιλάω για μένα και να αναφερθώ στα θετικά μου στοιχεία. Θα σταθώ στην μεγάλη μου επιθυμία να ξαναζωντανέψει η πόλη μου. Αν πω η διάθεση για προσφορά ασχέτως αν ισχύει θα με πάρουν στο ψιλό. Μη με βάζεις στη διαδικασία να πω ότι διαθέτω το τάδε στοιχείο ή το δείνα. Θα πω μόνο πως θεωρώ τον εαυτό μου ηθικό στοιχείο και πως είμαι καθαρή. Το σημαντικό είναι να είσαι έντιμος και ας κάνεις λάθη!!

Ι.Δ -Πείτε μου για χθες το βράδυ;

poiotiki-aigialei-mpompotsiari

 

Ε.Π.Μ. -Πραγματικά ήξερα πως ο κόσμος μας αγαπάει το δείχνει με κάθε τρόπο. Χθες βραδύ όμως ένιωσα βαθιά συγκίνηση!!Τα λόγια υποστήριξης, αγάπης, το χειροκρότημα και ο τόσο πολύς κόσμος είναι σημάδι πως ότι κάνουμε το κάνουμε καλά και θα στεφθεί με επιτυχία!!Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια η χθεσινή εικόνα μιλάει από μόνη της!!

Της Ιωάννας Δημουλά