Ελένη Μονοκρούσου ένας ακόμα νέος άνθρωπος στην Ποιοτική Αιγιάλεια!!

0
470

Ένα χαρακτηριστικό της ποιοτικής Αιγιάλειας είναι οι νέοι άνθρωποι, ένα άλλο που έχει τονιστεί και φαίνεται και από τις δράσεις του συνδυασμού είναι οι γυναίκες, το πιο χαρακτηριστικό όμως και ίσως το πιο ουσιαστικό, είναι οι άνθρωποι που έχουν σκοπό να κάνουν την Αιγιάλεια ομορφότερη, καλύτερη ένα μέρος όπου θα μπορούν οι επόμενες γενιές να παραμείνουν!!

Ένας ποιοτικός άνθρωπος, μία εργαζόμενη μητέρα με όνειρο ένα καλύτερο Αίγιο είναι και η Ελένη Μονοκρούσου που κατεβαίνει ως Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου.

Είναι τελειόφοιτη της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων Αθηνών του τμήματος προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και κάτοχος πιστοποίησης με τίτλο ¨Στέλεχος Προώθησης Προϊόντων (marketing) και εξυπηρέτησης πελατών¨.

Σήμερα συνεχίζει  τις σπουδές με βάση το αρχαίο γνωμικό “Η γνώση είναι δύναμη”, στην ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων/Καλλυντικών (βοηθός φαρμακείου) στο ΔΙΕΚ Αιγίου.

Έχει εργαστεί ως τηλεφωνήτρια στο Ράδιο Ταξί Αιγίου για 15 έτη και σήμερα είναι υπεύθυνη σε γνωστό αρτοποιείο της πόλης μας.

Ένας νέος άνθρωπος που πιστεύει πως η γνώση δεν έχει ηλικίες!!

Σε  συζήτηση που είχε με το Aigialeiapress και την Ιωάννα Δημουλά για το λόγο που την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά είπε χαρακτηριστικά:

« Οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν ανάγκη από τον “ενεργό πολίτη’’. Για ένα τόπο, όπως,  και ο δικός μας, ο οποίος έχει τόσες δυνατότητες ανάπτυξης και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, έχουμε χρέος όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να τον κάνουμε προσβάσιμο σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα πάντα το κοινό καλό, την αγάπη και την ειλικρίνεια».

Στην ερώτηση γιατί με την Κυρία Ψυχράμη απάντησε  με βάση το απόφθεγμα του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Όταν αγωνίζεσαι μπορεί να χάσεις, αλλά όταν δεν αγωνίζεσαι έχεις ήδη χάσει».

Γι αυτό ακριβώς το λόγο η Ελένη Μονοκρούσου στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα βρεθεί στο πλευρό της ποιοτικής Αιγιάλειας και της κ. Ψυχράμη καθώς στο πρόσωπό της βλέπει τον άνθρωπο που θα βγάλει από το τέλμα την Αιγιάλεια!

Οι πεποιθήσεις και οι αξίες που αντιπροσωπεύει η υποψήφια Δήμαρχος, σύμφωνα με την κ. Μονοκρούσου είναι αυτές που μπορούν να κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στον τόπο τους. Το όραμά της για την Αιγιάλεια του αύριο, όπως λέει χαρακτηριστικά, πρέπει να γίνει κοινός στόχος όλων  όσων πιστεύουν πως το αύριο ανήκει σε εμάς και τα παιδιά μας!!

Καλή επιτυχία!!

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]