Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος», μετά τη λήξη της 1ου Διαγωνισμού – Έκθεσης φωτογραφίας στην παραλία Αλυκής, οφείλει να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που συμμετείχαν.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση, την τριμελή κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Κους Παπαγιαννόπουλο, Ζησιμοπούλο και την Κα Τζουρά, που με σοβαρότητα και κύρος έκαναν την ταξινόμηση.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους της ΔΗΚΕΠΑ και της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου που έκαναν τις 7 βραβεύσεις, τους Χορηγούς της Εκδήλωσης το Γιάννη Αναστασόπουλο και την εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ, την CAVINO και την εταιρεία Energy Line Φάκος – Χριστόπουλος.

Επίσης ΟΛΑ τα παραλιακά καταστήματα από την αρχή μέχρι το τέρμα της Αλυκής. La Skala, Μεζεδοπωλείο Ορέστης, καντίνα “Το Βρώμικο”, Τσιμπάει, Mar Azul, Ηδύλη, CAVO, ανταλλακτικά Λάμπης Παπαδόπουλος και το Μέγα Χορηγό Τρίαινα που στήριξαν την 1η Διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση και την ΔΗΚΕΠΑ, τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου και την Ο.Σ.Α., που υπό την αιγίδα τους έγινε η Διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, υπόσχεται του χρόνου μια πολύ καλύτερη εκδήλωση και ζητά ένα μεγάλο Συγνώμη για πιθανά λάθη ή παραλήψεις της πρώτης φοράς. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Τέλος αναφέρουμε το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού, τους ΕΠΤΑ πρώτους νικητές και ευχαριστούμε τους δωροθέτες για τα δώρα τους.

1.Πανουργιάς Φάνης, φωτογραφία 2/3, ταξίδι από MATTHEOS TOURS

  1. Μανουηλίδης Βασίλης, φωτογραφία 2/3, ταξίδι από Τουριστικό Γραφείο Άγγελος Σκούτας.

3.Βασιλοπούλου Ανδρομάχη, φωτογραφία 2/3, κόσμημα από κοσμηματοπωλείο Ζεντέφης,

4.Λαμπροπούλου Ελένη, φωτογραφία 2/3, τζακούζι από Kallisto spa,

5.Προδρομάκη Ζωή, φωτογραφία 2/3, ηλεκτρική συσκευή,

6.Τσερεντζούλια Αικατερίνη, φωτογραφία 3/3, διακοσμητικό τοίχου σπιτιού,

  1. Μαλαβετας, φωτογραφία 3/3, τραπέζι από Μεζεδοπωλείο Ορέστης.
Η φωτογραφία που κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό.
Φάνης Πανουργιάς