Μια εξαιρετική βραδιά από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Εξωραϊστικός και Ναυτικός Όμιλος Ελαιώνα επεφύλασσε για τα μέλη του το βράδυ του περ.Σαββάτου με την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο «Το Σπιτικό».
«Ψυχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Θεοδωρόπουλος που στον χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό του χωριού που κρατάνε τις παραδόσεις και τις άριστες σχέσεις μεταξύ τους, απευθύνοντας και ένα μήνυμα για ακόμα περισσότερη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων αποσπώντας το χειροκρότημα από τα 150 και πλέον μέλη που παρίστατο στην αίθουσα.

[the_ad id=”46371″]

Την όμορφη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Ελαιώνα Βασίλης Τζαβάρας, ο δ/ντης της Εφορείας Θεόδωρος Φλωρόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του αθλητικού Συλλόγου Δόξα Ελαιώνα.
Ο Νίκος Σταμόπουλος έγινε δέκτης των συγχαρητηρίων από όλους για καταπληκτική κουζίνα και το πολύ όμορφο περιβάλλον που συνοδεύεται με ορχήστρα κάθε Σάββατο βράδυ στο «ΣΠΙΤΙΚΟ».
*Ο Μάνθος Σπετσαρίας φρόντισε όπως πάντα να τροφοδοτήσει με βίντεο και φωτογραφικό υλικό τα ΜΜΕ της περιοχής.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]