Ψήφο… εμπιστοσύνης και ανανέωση της θητείας στον πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας Μένιο Κουτρόπουλο, έδωσαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων των σχολείων που ψήφισαν το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου, προκειμένου να εκλέξουν νέα διοίκηση στην Ένωση και εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, εκεί όπου έγινε και ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ψήφισαν 31 εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων από 18 σχολεία της Αιγιάλειας, από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο, με 8 υποψήφιους για το Δ.Σ. και 8 για την Ομοσπονδία.

enosi-2Για το Δ.Σ., έλαβαν: Μένιος Κουτρόπουλος 27 ψήφους, Δημήτριος Ζωιτσούδης 14, Κλεομένης Γεωργαντόπουλος 13, Αρχοντούλα Παναγοπούλου 10, Κωνσταντίνα Βαλλιανάτου 5, Σωτήριος Μακαρώνας 5, Νικόλαος Παπαδόπουλος 5, Νικολίτσα Γιαννακοπούλου 4. Εκλέγονται οι 7 πρώτοι.

Για την Ομοσπονδία έλαβαν:  Μένιος Κουτρόπουλος 25 ψήφους, Αρχοντούλα Παναγοπούλου 13, Παναγιώτης Κουτσούκης 9, Ανδρομάχη Τσούμα 7, Χρήστος Γεωργάντζος 6, Νικόλαος Παπαδόπουλος 6, Δήμητρα Τζατζαδάκη 4, Σωτήριος Μακαρώνας 2. Εκλέγονται και οι οκτώ.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες.