Στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων της, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με τα παραρτήματα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πατρών και Αιγίου, εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου».

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο café «Μονόδρομος» (έναντι Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου) και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πατρών Νατάσα Ράγιου και ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Νίκος Μαγκανιώτης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον καρκίνο του μαστού.

Ομιλητές θα είναι ο ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Κούκουρας και η διευθύντρια της Ογκολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Αθηνά Χριστοπούλου.

Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.
Επίσκεψη στο Αίγιο και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (25/10) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο των αρχικών επαφών του με τα κομματικά στελέχη αλλά και τους φίλους – υποστηρικτές τής παράταξής μας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο οποίος (ως γνωστόν) έχει την επίσημη  στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές τού προσεχούς Μαΐου, θα φθάσει περίπου στις 7μ.μ. στα γραφεία τής ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας (Μητροπόλεως 49), εκεί όπου θα τον υποδεχθούν τα μέλη του προεδρείου της, με τα οποία θα έχει μία πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική που έχει ασκηθεί όλα αυτά τα χρόνια στη Δυτική Ελλάδα αλλά και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες  των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.                                          ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]