Εκδήλωση στην Πάτρα για την Πολιτική Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

0
305

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με την Πολιτική  Συνοχής της  Ευρωπαϊκής Ένωσης διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης  ”Europe Direct Patras” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2020, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο της Αγοράς Αργύρη και ώρα 18:30 – 21:00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα σχετικά με την πολιτική επενδύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν για πολιτικές μείωσης των αναπτυξιακών ανισοτήτων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον τρόπο κατανομής των Ευρωπαϊκών Πόρων μεταξύ Κρατών και Περιφερειών, κ.α.

Οι απαντήσεις θα δοθούν  από τον  Marc Lemaitre, Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης (DG REGIO), ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

[the_ad id=”46274″]

Το διάλογο θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Ζώης Μαρίνος.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα και αντιστρόφως. Επίσης, η εκδήλωση θα προβάλλεται  webstreaming, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα υποβολής των ερωτήσεων του κοινού μέσω του κινητού τους τηλεφώνου με τη  χρήση της εφαρμογής sli.do.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/AwFUQw4plrykogzt1.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]