Προς τον Δήμαρχο του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο

 

Κύριε Δήμαρχε

 

Ως νόμιμος εκπρόσωπος του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ ΑΙΓΙΟΥ, παρακαλώ θερμά όπως ενεργήσετε οτιδήποτε απαιτείται, για την υλοποίηση του έργου που αφορά την αναβάθμιση προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία και μάλιστα με κινητικά προβλήματα στις παραλίες του Δήμου μας, κατόπιν της αδικαιολόγητης και απαράδεκτης άρνησης των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν το σχετικό θέμα, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης /12/2020 την οποία παρακολούθησα διαδικτυακά και  στενοχωρήθηκα δεόντως.

 

Όπως   αντιλαμβάνεστε πρόκειται για θέμα πολύ μεγάλης σημασίας για όλους εμάς που καθημερινά πασχίζουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας, της προσβασιμότητας των παιδιών μας προσπαθώντας να παράσχουμε διευκολύνσεις σε αυτά.

 

Σας θυμίζω το έγγραφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο που υποδείξαμε κατ’ αρχή 10 θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ και ψηφίστηκε ομόφωνα για να φαίνεται ότι και η πόλη μας, το ωραίο Αίγιο, αγαπάει τα άτομα με αναπηρία.

 

Γνωρίζουμε, επειδή και στο παρελθόν μας έχετε σταθεί αρωγός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για κάθε θέμα που μας αφορά, ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κάνετε τα πάντα για την επίλυση του θέματος που προέκυψε και αφορά τόσο τους δημότες μας, μέλη μας, όσο και τους επισκέπτες της περιοχής μας τους θερινούς μήνες.

 

Δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε, ότι εσείς κατά το παρελθόν, μας συνοδεύατε σε κάθε αρμόδια αρχή και υπηρεσία, εσείς πριν 20 μέρες υπογράψατε τη σύμβαση ανάθεσης του έργου με την εταιρεία ΑΤΕΣΕ ΑΕ για την κατασκευή του νέου μας Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας δυναμικότητας 50 ατόμων και την κατασκευή της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης δυναμικότητας 8 ατόμων, κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή της Αιγιαλείας.

 

Εσείς είστε ο φορέας υλοποίησης του έργου που ήδη άρχισε κιόλας να κατασκευάζεται, προκειμένου, να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο όνειρό μας που δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε τη μόνιμη στέγη και παροχή υψηλών υπηρεσιών για τα παιδιά μας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μας.

                                                                                                                                       Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Στεφανίδης