Η δυναμική του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου αποτελούσε διαχρονικά το μεγάλο ερωτηματικό. Στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, παρότι υπήρχαν πολλές πετυχημένες χρονιές -με κυριότερη την εξάχρονη συνεχόμενη συμμετοχή της «Μαύρης Θύελλας» στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής- οι εκάστοτε διοικήσεις δεν έδωσαν την απαραίτητη προσοχή στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων  για να είναι δυνατός και ο Ερασιτέχνης Παναιγιάλειος.

meli-1Η προσωρινή διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου, ωστόσο, έχει δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημαντικό θέμα και έχει ξεκινήσει «εκστρατεία» μελών στο σύλλογο, προκειμένου να αποκτήσει την απαιτούμενη δυναμική. Μάλιστα, σε αντίθεση με το παρελθόν, οι διοικούντες έχουν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από τους «μελανόλευκους» φιλάθλους και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη συμπληρώσει την πρώτη «εκατοντάδα» μελών.

meli-2Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Αιγιώτικου συλλόγου παραλαμβάνουν την κάρτα μέλους που έφτιαξε η διοίκηση για τα μέλη, με στόχο στο άμεσο μέλλον να χρησιμοποιηθεί και για εμπορικούς λόγους εφόσον υπάρξει σχετική συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας.

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να κάνουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους, στην αρχική σελίδα υπάρχει η επιλογή που θα σας μεταφέρει στη σελίδα εγγραφής.