Για 7η συνεχόμενη χρονιά και με σύμμαχο, αυτή τη φορά, τον καιρό το Καρναβάλι του Διακοπτού σκόρπισε χαμόγελα, ζωντάνια και αισιοδοξία στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους επισκέπτες του.

MASKA-1

Η Καρναβαλική Ομάδα θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την προσπάθειά της για ένα άρτιο, ψυχαγωγικό αποτέλεσμα…….

[the_ad id=”46371″]

. Τους χορηγούς ( συλλόγους, επιχειρήσεις και καταστήματα της περιοχής) που , παρόλα τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, συνεχίζουν να στηρίζουν αυτόν τον θεσμό και να μας συνδράμουν, οικονομικά και υλικά, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.
. Τους απλούς πολίτες που με το υστέρημά τους βοήθησαν την φετινή μας προσπάθεια
. Την ΔΗΚΕΠΑ και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού
. Τον Σταθμάρχη και το προσωπικό του ΟΣΕ Σ.Σ. Διακοπτού
. Την Δ/ντρια του Γυμνασίου Διακοπτού για την παραχώρηση του parking
. Την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το ΚΤΕΛ Αιγίου για την ρύθμιση των δρομολογίων
. Την Δ/νση Τροχαίας Αιγίου
. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου
. Τον κο. Γεωργιλά Δημήτρη για την παραχώρηση χώρου στέγασης της Καρναβαλικής Ομάδας
. Το Dancing Club Αιγίου – Βάκρινου Έφη
. Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέα Πνοή»
. Τις κυρίες του Διακοπτού που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν φαγητά στην εκδήλωση του Σαββάτου
. Την κα. Γούτου Μαργαρίτα και τα μέλη του εικαστικού τμήματος Διακοπτού Κωτίδου Θάλεια και Κοψαύτη Στέλλα για την σχεδίαση και επιμέλεια των αναμνηστικών
. Τους φίλους-οδηγούς των αρμάτων
. Την γιατρό κα. Θειακογιώργου – Λίβα Στάσα
. Τους εμψυχωτές κο. Γεωργόπουλο Γεώργιο και κα. Χριστοπούλου Κυριακή

.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: Σώη Άντα, Παναγόπουλο Ηλία, Αγγελόπουλο Γιώργο, Καραπαναγιώτη Βάσω (περιφρούρηση του φετινού καρναβαλιού), Πριονά Χαρά, Γουρζέλα Αλέξη ( εθελοντές μασκώτ), Αλεξιάδη Νίκο, Χριστόπουλο Δημήτρη, Μελισσιώτη Πανωραία, Βούλγαρη Βάσω, Σταυριανό Γιώργο, Παναγιωτοπούλου Σοφία, Καψάλη Βαλάντη, Πριονά Παντελή, Ανδρουτσοπούλου Φρόσω, Ηλιοπούλου Λίτσα, Σουρούνη Βούλα, Μάρη Χριστίνα, Κουτούλη Ανθή και στις μικρές ζωγράφους Ζωή και Κων/να Σπανού (τεχνικό τμήμα)

[the_ad id=”46274″]

. Ευχαριστούμε θερμά τους Ιωάννη & Καλλιόπη Μελισσιώτη, Παπαγεωργίου Γωγώ, Διονυσόπουλο Μιχάλη και Χριστόπουλο Γεώργιο του Αθανασίου για την παραχώρηση χώρων φύλαξης των αρμάτων.
. Ιδιαίτερη μνεία στους Οικονόμου Θανάση και Αγγελοπούλου Ιωάννα.

Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους καρναβαλιστές, μικρούς και μεγάλους, που με την ζωντάνια, την ευρηματικότητα και την «μεταδοτική» τρέλα τους ξεσήκωσαν τον κόσμο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ .

Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΚΚΑΒΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

[the_ad id=”48922″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”52195″]