Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Μαθητές, Φοιτητές, Εκπαιδευτικοί, Αγρότες, Μικρομεσαίοι, Επαγγελματίες, Νέες – Νέοι, Λαέ της Αιγιαλείας,

Η 47η επέτειος, μας βρίσκει σε βαριά ατμόσφαιρα. Η κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο συγκλονίζεται από την φονική πανδημία του κορονοϊού. Η κυβέρνηση δια στόματος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης αποφασίζει την απαγόρευση εκδηλώσεων ΤΙΜΗΣ στους νεκρούς ήρωες του Πολυτεχνείου. Από τις ερπύστριες της Χούντας στο αποφασίζω και διατάζω του Χρυσοχοΐδη. 47 χρόνια μετά η κυβέρνηση με τις απαγορεύσεις της και τη γενικότερη πολιτική της, κάνει και πάλι το σύνθημα του Πολυτεχνείου «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» προμετωπίδα του αγώνα όλων των εργαζομένων της χώρας.

Μαζί με τον Εφιάλτη της Πανδημίας απλώνουν τον Εφιάλτη της βίας της βαρβαρότητας, του φόβου, της τρομοκρατίας στην παιδεία, στην υγεία, στην εργασία, στην κοινωνία. Απλώνουν τον Εφιάλτη της ασυδοσίας των εργοδοτών, της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, των απολύσεων. 47 χρόνια μετά ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ παρά τις απαγορεύσεις και τις διαταγές.

Η εργατική τάξη και ο λαός δεν θα επιτρέψουν να ξαναμπεί η δημοκρατία στο απόσπασμα. Το πνεύμα και το μήνυμα του Πολυτεχνείου δεν μπαίνει σε καραντίνα.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη των νεκρών ηρώων και των αγωνιστών της εξέγερσης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Διοίκηση
Του Ε.Κ. Αιγίου