Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) -Παράρτημα Αιγίου την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ώρα 4.30μ.μ. έως 6.30μ.μ., πραγματοποιεί την 6η Συνάντηση της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, στα Γραφεία τη, Ξηρολιθίων- Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων, για να συνεχίσει αυτό το όμορφο, αποκαλυπτικό και συνάμα θεραπευτικό ταξίδι, που ξεκίνησε, προς την Αυτογνωσία και την Προσωπική Ανάπτυξη, με Συντονίστρια της Ομάδας, την Παναγιώτα Τσουρέκη – Συνθετική Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση.

Στόχος αυτής της Ομάδας είναι η αυτογνωσία, η αυτοβελτίωση και η αυτοανάπτυξη.

Τα θέματα που επεξεργαζόμαστε ενδεικτικά είναι:

  • Βιωματικές ασκήσεις Αυτογνωσίας & Ενδυνάμωσης.
  • Ταυτότητα & Προσωπικότητα: Η σχέση με τον εαυτό και τους άλλους.
  • Οικογένεια & Διαφοροποίηση.
  • Αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων μας

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ότι η Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης είναι ΑΝΟΙΧΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να συμμετέχει.

Όλες όσες συμμετέχουν στις ομαδικές συναντήσεις, βιώνουν, μια συγκλονιστική και μοναδική εμπειρία. Με τις βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, εξασκούμαστε με βασικά εργαλεία τη χαρά & το παιχνίδι, για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να αναγνωρίσουμε και να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας, να συμφιλιωθούμε με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας. Μαθαίνουμε να παρατηρούμε, να ακούμε και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και κατ΄ επέκταση με τους άλλους ανθρώπους.

Η συμμετοχή στην Ομάδα Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, μόνο ψυχικό όφελος μπορεί να δώσει.

Δήλωσε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2691025227 και 6942231085, (Ουρανία Κοττά), 2691028400 (Ιωάννα Σκίτσα), 6977340286 (Λίτσα Γιαννοπούλου).