Όλες όσες συμμετείχαμε στην 1η Συνάντηση της Βιωματικής Ομάδας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, βιώσαμε μία μοναδική, αποκαλυπτική εμπειρία, που μας άφησε μόνο θετικά συναισθήματα και την ανάγκη να την επαναλάβουμε.

Η Συντονίστρια της Ομάδας Παναγιώτα Τσουρέκη – Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, μας οδήγησε μέσα από βιωματικές ασκήσεις αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, να ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να αρχίσουμε να αναγνωρίζουμε και να εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματά μας, να έρθουμε σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, να αρχίσουμε να παρατηρούμε, να ακούμε, να επικοινωνούμε ουσιαστικά, να συμμετέχουμε με χαρά κι αισιοδοξία.

Ελάτε κι εσείς στην Ομάδα μας, στην 2η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, ώρα 7μ.μ. έως 9μ.μ., στα γραφεία μας, Ξηρολιθίων- Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων, για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο, αποκαλυπτικό και συνάμα θεραπευτικό ταξίδι, που ξεκινήσαμε προς την Αυτογνωσία και την Προσωπική Ανάπτυξη.

Η Ομάδα που δημιουργήθηκε είναι ανοιχτή. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, οποιαδήποτε στιγμή έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει, να αλληλοεπιδράσει και να παρακολουθήσει. Οι συναντήσεις γίνονται δωρεάν, με εθελοντική προσφορά της Παναγιώτας Τσουρέκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691025227, -28400, 6977340286

Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.) -Παράρτημα Αιγίου