Δίπλα στον Παναγιώτη Λυκούδη στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η ο Γεώργιος Χρηστίδης

0
74

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης BC, Γεώργιος Χρηστίδης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη για τη νέα διοίκηση της ΕΣΚΑ-Η.

Ο Γεώργιος Χρηστίδης είναι επικεφαλής στην προσπάθεια του Αστέρα να δημιουργήσει μία αθλητική οικογένεια που θα προβάλλει τον τόπο, θα προάγει το αθλητικό ιδεώδες στην τοπική κοινωνία, θα μυήσει και θα παιδαγωγήσει τα παιδιά στο μπάσκετ.

Ο Αστέρας, μέσω των αθλητικών και κοινωνικών δράσεων του, μεταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην δυτική πλευρά της Πελοποννήσου, με την συμμετοχή του στα Πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας, ΕΣΚΑ-Η, το «ευ αγωνίζεσθαι».

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Γεώργιος Χρηστίδης, Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης B.C. για την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης: «Όλοι μαζί για την προαγωγή του μπάσκετ! Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι έχουν ρόλο στην επόμενη ημέρα. Στο πλαίσιο αυτό θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ένωσης στο πλευρό του Παναγιώτη Λυκούδη με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ιδανικά».

Και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά να εξελιχθούν, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να “γράψουν” τη δική τους ιστορία στα παρκέ, να επεκτείνουν τα όρια των αθλητικών τους ονείρων. Συμβάλλουμε στην εξέλιξη του αθλήματος, αναδεικνύοντας τον υγιή αθλητισμό και τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης με στόχο την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Οφείλουμε να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και να τους δείχνουμε ότι όλα είναι εφικτά με αφοσίωση, επιμονή και πειθαρχία».