Και φέτος το καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος» θα πραγματοποιηθεί Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας.

Σκοπεύουμε να κάνουμε τη Βιβλιοθήκη έναν πολύχρωμο χώρο δημιουργικής απασχόλησης με επίκεντρο το βιβλίο. Βόλτες μέσα στα βιβλία, αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, οικολογικά και μουσικά εργαστήρια, πειράματα, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη βιβλιοθήκη με σκοπό να καλλιεργήσουν τη φιλαναγνωσία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς και πολύτιμους συνεργάτες. Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψουμε αντίθετους κόσμους και να συνθέσουμε τους δικούς μας. Ελάτε να παίξουμε, να μοιραστούμε ιστορίες, ιδέες, το όραμά μας για καινοτομία και δημιουργικότητα! Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη βιβλιοθήκη ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης που αντηχούν παιδικά γέλια.

Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη της παρέας μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και η ανιδιοτελής προσφορά στα παιδιά και την κοινότητα. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες.

Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου, Βασιλέως Κωνσταντίνου 76,

Τηλ. 26910-23959.