ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Aγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Είμαι κάτοχος του τίτλου ιατρικής ειδικότητας Μικροβιολογίας και Βιοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής του πανεπιστημίου Νάπολης της Ιταλίας. Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος επί δημαρχίας Μέγαρη και πρώην πρόεδρος και επιμελητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου κατά τη χρονική περίοδο 1999 έως 2003.

Στη σημερινή δύσκολη πολιτική, οικονομική, και κοινωνική συγκυρία ο Δήμος Αιγιαλείας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή και η απλή παρακολούθηση των προβλημάτων από μακριά δεν αποτελεί λύση, αλλά συμβάλλει στη συσσώρευση και στη χειροτέρευση της κατάστασης.

Για τον παραπάνω λόγο αποφάσισα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.