Γεννήθηκα το 1979 στα Σελιανίτικα όπου και κατοικώ μόνιμα. Σπούδασα στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών , στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας . Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Θεοφανόπουλο  και μητέρα δύο παιδιών. Εδώ και  8 χρόνια συμμετέχω στο έργο του  Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων τα τρία δε τελευταία ως πρόεδρος του Δ.Σ.

Η αγάπη μου για τα παιδιά αλλά και η αγωνία μου για το μέλλον τους , για το περιβάλλον που μεγαλώνουν, για τις δυνατότητες  ενασχόλησης που τους παρέχονται, σε συνδυασμό με  την ανασφάλεια  για τους έως τώρα αναποτελεσματικούς χειρισμούς στα τοπικά δρώμενα ,  συνέβαλαν καθοριστικά στην απόφαση μου να αποδεχθώ την τιμητική  πρόταση του κ. Καλογερόπουλου και να πορευθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του .

Ο τόπος μας έχει δυνατότητες να αναπτυχθεί , να αναδειχθεί και να γίνει αξιοπρεπώς βιώσιμος για τους πολίτες και τους επισκέπτες του. Όμως  δε φτάνει η καλή θέληση και το όραμα , χρειάζεται κυρίως εμπειρία , ήθος και μεθοδικότητα, στοιχεία που  έχει αποδείξει πως διαθέτει ο κ. Καλογερόπουλος.

Δεν έχουμε περιθώρια για  επιπλέον πειραματισμούς.

Αγαπητοί συμπολίτες ας δώσουμε τώρα την ευκαιρία που αξίζει στην περιοχή  μας .