Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Είμαι κάτοικος Νικολεΐκων. Αγαπώ ιδιαιτέρως την Αιγιάλεια περιοχή που ζω μαζί με την οικογένεια μου, το σύζυγο μου και τα δυο μου παιδιά. Είμαι νοσηλεύτρια και έχω εργαστεί για το συνάνθρωπο μου στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου. Έχω διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων.

Όπως υπηρέτησα με αφοσίωση το συνάνθρωπο μου στην εργασία μου έτσι θέλω και τώρα να υπηρετήσω το συμπολίτη μου μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Σε αυτές τις εκλογές του Μαΐου, στο δήμο μας κρίνεται αποφασιστικά το μέλλον της περιοχής μας και των παιδιών μας.

[the_ad id=”46371″]

Αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο. Να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο αποδεδειγμένα ικανό και αποτελεσματικό. Πρέπει να πάμε στα σίγουρα γιατί δεν χωρούν άλλες δοκιμές. Έχοντας υπηρετήσει την τοπική μας κοινωνία ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικολεΐκων <<ΠΟΣΕΙΔΩΝ>>, πιστεύω ακράδαντα πως θα την υπηρετήσω και ως άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και την περιοχή του Διακοπτού και γενικότερα της Αιγιάλειας.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΜΠΙΛΗ

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”52195″]