Κυρίες, κύριοι,

Η παρούσα επιστολή μου απευθύνεται προς όλους τους συνδημότες – συντοπίτες του Δήμου Αιγιαλείας, με σκοπό να γνωστοποιήσω την απόφασή μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη σας, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι λόγοι που με ωθούν να αναμειχθώ στα κοινά είναι, φυσικά, σοβαροί και διαφορετικής σημαντικότητας. Κάποιοι σχετίζονται άμεσα με τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί και τις λιγοστές πλέον ευκαιρίες για να πετύχουμε. Κάποιοι άλλοι άπτονται της στασιμότητας και της εγκατάλειψης του δήμου.

Η ανελλιπής παρακολούθηση και συμμετοχή μου στα τεκταινόμενα, το επικεντρωμένο ενδιαφέρον μου για τις εξελίξεις σε επίπεδο δήμου, καθώς και η τιμητική πρόσκληση από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο να συνεργαστώ μαζί του, είναι οι κατεξοχήν παράγοντες που με οδήγησαν στην απόφαση να κινητοποιηθώ.  Να βοηθήσω, δηλαδή, ν’ αλλάξει κάτι ουσιαστικό σ’ αυτή τη θλιβερή εικόνα του δήμου.

[the_ad id=”46371″]

Δεν έχω να πω μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια, μήτε κενά «ΘΑ» υποσχέσεων.  Γνωρίζω καλά πως θαύματα δε γίνονται και ότι κάθε βήμα προς το καλύτερο απαιτεί προσπάθεια και ύψιστη θέληση. Αυτά τα στοιχεία εκ μέρους μου υπάρχουν. Προσδοκώ και ελπίζω στη δική σας στήριξη, ώστε οι προθέσεις και η επιθυμία να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά να πραγματοποιηθούν.

Θέλω ταυτόχρονα να σας διαβεβαιώσω ότι η αποδοχή και η στήριξη της υποψηφιότητάς μου θα αποτελέσει μέγιστη τιμή για μένα και ότι θα ενεργήσω με σύνεση και ειλικρίνεια, ώστε να ανταποδώσω την αξία της.   Σε κάθε περίπτωση χωρίς την έγκρισή σας, τη βοήθειά σας και κυρίως χωρίς τη συμμετοχή σας,   δεν επιτυγχάνεται κανένας στόχος.  Η δράση καταπίπτει, οι αντιστάσεις κάμπτονται, οι ιδέες όσο και αξιόλογες να είναι -μένουν ιδέες- και η επιθυμία για ένα καλύτερο ανθρώπινο μέλλον συνεχίζει να είναι άπιαστο όνειρο.

Τέλος, πιστεύω, πως η επιλογή του Δημάρχου δεν πρέπει να γίνεται με άξονα προσωπικά μικροσυμφέροντα ή φιλίες. Πρέπει να γίνεται με βάση τη γενικότερη εικόνα που θέλουμε για όλο το δήμο.   Ας αναρωτηθούμε ποιο είναι το πρόσωπο που μπορεί να λύσει τα σωρευμένα προβλήματα.  Ας σκεφτούμε τι θέλουμε ν’ αλλάξει και πως θα το πετύχουμε. Αυτό είναι το μοναδικό συμφέρον μας.

[the_ad id=”46274″]

Είναι καιρός να στηρίξουμε έναν Δήμαρχο με πολυετή εμπειρία, θέληση και γνώση να βοηθήσει το δήμο μας να αλλάξει όψη και να λύσει χρόνια προβλήματα.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος,  ΜΠΟΡΕΙ να είναι αυτός ο Δήμαρχος με τη βοήθεια όλων μας.

Πιστεύω πως αυτές οι εκλογές, πρέπει να έχουν ένα και μόνο χρώμα.  Το χρώμα ολόκληρου του Δήμου.

Θέλω ένα Δήμαρχο Αιγιαλείας και όχι ένα Δήμαρχο Αιγίου.

[the_ad id=”46371″]

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Αγγελική Σαμπάνη γεννήθηκε στις Καμάρες του Δήμου Αιγιαλείας.

Τελείωσε το 6τάξιο Γυμνάσιο Καμαρών.  Σπούδασε για 2 χρόνια γραμματέας στο Saint George Commercial College στην Αθήνα.

Είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα.

Εργάστηκε στην εταιρεία  ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ως Γραμματέας και στην Κατασκευαστική και Μελετητική εταιρεία ΜΕΤΕΚ Α.Ε., θυγατρική της Εμπορικής Τράπεζας ως Γραμματέας  στο Διευθύνοντα Σύμβουλο και στη συνέχεια Διευθύντρια Διοικητικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς και στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων στην εταιρεία INTRACOM S.A.

Από το 2005, κατοικεί μόνιμα στις Καμάρες.  Έναν τόπο που αγαπά ιδιαίτερα.  Από το 2006 έως και το 2017, ασχολήθηκε με τον τοπικό σύλλογο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καμαρών,  στην αρχή ως γενική γραμματέας και στη συνέχεια για 6 χρόνια, από τη θέση της Προέδρου.  Επίσης συμμετείχε και στη  θεατρική ομάδα του συλλόγου, μια δραστηριότητα με την οποία εξακολουθεί να ασχολείται και σήμερα.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]