Δήλωση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου για τα ΤΕΙ Αιγίου

0
300

Από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» δόθηκε στη δημοσιότητα η κάτωθι δήλωση του επικεφαλής Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου:

«Ο αποπροσανατολιστικός θόρυβος που επιχειρείται με αφορμή το σχέδιο συγχώνευσης του Πανεπιστημίου Πατρών με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και τις αλλαγές που θα επιφέρει στα τμήματα του ΤΕΙ Αιγίου, επιβεβαιώνει δυστυχώς την προχειρότητα συγκεκριμένων προσώπων που «ονειρεύονται» ότι θα διαχειριστούν και το μέλλον του τόπου μας.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων (τη Δευτέρα 8 Απριλίου) του υπουργείου Παιδείας για την διατήρηση στο Αίγιο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, πιθανής μεταφοράς του Τμήματος Λογοθεραπείας από την Πάτρα στο Αίγιο και τον ακριβή προσδιορισμό του τμήματος Οπτικής/Οπτομετρίας, κάθε σχόλιο εμπλοκής στην προεκλογική δημοτική ατζέντα αποτελεί προφάσεις εν αμαρτίαις προσώπων που έχουν ταυτιστεί με την στασιμότητα και την ανικανότητα που κρατά την Αιγιάλεια δέσμια της οπισθοδρόμησης.

Τα σοβαρά ζητήματα του δήμου μας όπως και η υπόθεση των ΤΕΙ δεν αντέχουν σε μικρόνοες προσεγγίσεις και η παράταξή μας στέκεται με την πρέπουσα σοβαρότητα στα θέματα ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Όσο για τον φέρελπι «μαχητή» του ΣΥΡΙΖΑ κ΄. Γουτο του υπενθυμίζουμε την τοποθέτησή του υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, την επί μακρόν συμπόρευσή του μέσω του μηχανισμού των ΑΝΕΛ και την αφωνία του σε όλες τις συγκρούσεις της παράταξής μας με τη δημοτική πολιτική που άσκησαν Παναγόπουλος –Καλογερόπουλος –Ψυχράμη κι ενώ ο ίδιος υπερψήφιζε ότι βόλευε τη κυβέρνηση ως μέλος της μείζονος μειοψηφίας που πορεύτηκε χέρι –χέρι με τη δημοτική αρχή.

Ας πάψουν επιτέλους να προκαλούν κάποιοι την ώρα που οι ενέργειες του δήμου πρέπει να είναι σοβαρές και συντονισμένες.

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]