Δηλώσεις στήριξης προς τον συνδυασμό ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ των κ.κ. : Τριανταφυλλοπούλου Βασιλικής,  Αντωνοπούλου Αθανασίας (Νάσιας), Μονοκρούσου Ελένης.

[the_ad id=”46274″]

 

vaso-triantafypolpoulouΑγαπητοί φίλες και φίλοι, η αγάπη και η αγωνία μου για τον τόπο μας με οδήγησαν στο να δεχτώ την πρόταση της κ. Ψυχράμη και να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου μας.

Όντας άνθρωπος βαθειά ευαισθητοποιημένος στα θέματα της περιοχής μας και μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισα να αφήσω τη θέση του παρατηρητή και να συμπορευτώ μαζί της.

Θεωρώ ότι η γνώση, η εμπειρία, ο δυναμισμός αλλά και η θέλησή της να πάει τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά, καθιστώντας τον σύγχρονο και ανταγωνιστικό, αναδεικνύοντας όλες τις πλευρές και τα πλεονεκτήματά του.

Δεν πιστεύω στις υποσχέσεις, τις έχω ακούσει πολλές φορές, πιστεύω στα έργα, στο ήθος και στην εντιμότητα των ανθρώπων. Τα προβλήματα του δήμου μας είναι πολλά και η ανάγκη για τη λύση τους, επιτακτική. Εύχομαι η κάλπη να αναδείξει ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και θέληση να οδηγήσουν στη δημιουργία μιας ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου του Χρήστου και της Παρασκευής γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1977 στο Αίγιο. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου και έχει σπουδάσει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για χρόνια ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό, παίρνοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην πυγμαχία γυναικών.

Έχει παρακολουθήσει προγράμματα με θέμα την διοίκηση επιχειρήσεων και έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην αντιπρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου ”Νέο Όραμα” Κούμαρη.

Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Αντωνόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.       Με εκτίμηση
Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου

 

[the_ad id=”46371″]

 

nasia-antonopoulouΟνομάζομαι Αθανασία Αντωνοπούλου(Νάσια), κατάγομαι από το Αίγιο και διαμένω εδώ. Είμαι απόφοιτος του 2ου γενικού λυκείου. Σπουδάζω στην Πάτρα, στη σχολή κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών στο τμήμα της φιλοσοφίας. Έχω παρακολουθήσει ημερίδες των ανθρωπιστικών σπουδών με θέματα το δικαίωμα να είσαι άνθρωπος (ισότητα δύο φύλων), την ειδική αγωγή (το άτομο με ειδικές ανάγκες, η κοινωνία της αλληλεγγύης, διαχείριση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες), τις όψεις βίας και θυματοποίησης, την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών. Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικών(ESB).

Επειδή κρίνω αναγκαία την εκπροσώπηση των νέων, επιθυμώ να συμπορευτώ με την Ποιοτική Αιγιάλεια στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η άνθηση και η εξέλιξη της πόλης μας θα έρθει μέσα από τις καινοτόμες ιδέες μας τις οποίες είναι σε θέση να στηρίξει η κ. Βασιλική Ψυχράμη.

Με γνώμονα την αγάπη της για τον τόπο αυτό, δίνει βήμα στους νέους και τη δυνατότητα να εκφραστούν. Ο αέρας ανανέωσης που θα φέρει η Ποιοτική Αιγιάλεια θα βρει και εμάς αρωγούς και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο κοινωνικό και οικονομικό μέλλον. 

[the_ad id=”46274″]

 

eleni-monokrousouΟνομάζομαι Μονοκρούσου Ελένη έχω γεννηθεί και κατοικώ στο Αίγιο. Είμαι τελειόφοιτη της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων Αθηνών του τμήματος προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και είμαι κάτοχος πιστοποίησης με τίτλο ¨Στέλεχος Προώθησης Προϊόντων (marketing) και εξυπηρέτησης πελατών¨.

Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές με βάση το αρχαίο γνωμικό “Η γνώση είναι δύναμη”, στην ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων/Καλλυντικών (βοηθός φαρμακείου) στο ΔΙΕΚ Αιγίου. Έχω εργαστεί ως τηλεφωνήτρια στο Ράδιο Ταξί Αιγίου για 15 έτη και σήμερα είμαι υπεύθυνη σε γνωστό αρτοποιείο της πόλης μας.

Οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν ανάγκη από τον ¨ενεργό πολίτη¨. Για ένα τόπο, όπως και ο δικός μας, ο οποίος έχει τόσες δυνατότητες ανάπτυξης και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, έχουμε χρέος όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να τον κάνουμε προσβάσιμο σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα πάντα το κοινό καλό, την αγάπη και την ειλικρίνεια.

Με βάση το απόφθεγμα του  Μπέρτολτ Μπρεχτ “Όταν αγωνίζεσαι μπορεί να χάσεις, αλλά όταν δεν αγωνίζεσαι έχεις ήδη χάσει ”

θα αγωνιστώ και εγώ με την σειρά μου, με τον συνδυασμό ¨Ποιοτική Αιγιάλεια¨ και την κα. Ψυχράμη με τις πεποιθήσεις και τις αξίες που αντιπροσωπεύει, για να μείνουμε εμείς και τα παιδιά μας στην πόλη μας ..Στο Αίγιο!

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”52195″]