Δηλώσεις στήριξης με το συνδυασμό ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ των : Ανδρεοπούλου -Ζαφειροπούλου Γεωργία (Γωγώ), Ζαντέ Παρασκευή (Βίκυ), Καλαντζοπούλου Μαρία, Κατσιγιάννη Γιώτα, Κιτσάτη Παρασκευή, Πανούτσου Άννα και Σαλαμάνου Διαμάντω.

anna-panoutsouΆννα Πανούτσου
Η ενασχόληση με τα κοινά με την έννοια της διεκδίκησης και της άσκησης εξουσίας, του σχεδιασμού, της υιοθέτησης και της υλοποίησης λύσεων σε προβλήματα της κοινωνίας είναι ευθύνη του καθενός από εμάς.

Ξεκίνησα να εργάζομαι στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου μας πριν από 15 χρόνια κάνοντας την πρακτική μου άσκηση.

Μέχρι τότε πίστευα ότι η ενασχόληση με τα κοινά είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Όμως με την πάροδο του χρόνου διαπίστωσα ότι η άσκηση της πολιτικής από τους ¨εκλεκτούς¨ της πολλές φορές  στάθηκε τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Στην πορεία γνώρισα ανθρώπους, ¨εκλεκτούς¨ της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας, οι οποίοι μεταλλάσσονταν, όταν κατάφερναν να πάρουν κάποια θέση ή έστω λίγη εξουσία, προσβάλλοντας κάθε έννοια δημοκρατίας, ηθικής, ανθρωπιάς, ισότητας, ισονομίας αλλά και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Γνώρισα όμως και άξιους ανθρώπους, άψογους χαρακτήρες, όπως την κα. Ψυχράμη, η οποία έχοντας ήθος και αξιοπρέπεια, μετέτρεπε την εξουσία σε έργο.

Την γνώρισα το 2011 και από τότε δεν έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της, όσα αξιώματα και αν κατείχε. Αγκάλιαζε τους ανθρώπους, αγκάλιασε τα εγχειρήματα, παθιαζόταν με  τα έργα που είχε οραματιστεί για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και δίνοντας την ψυχή της τα διεκπεραίωνε.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να γνωρίσω στην πράξη την ουσία της πολιτικής, όπως την είχα ονειρευτεί.

Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους Δημάρχου και όσους τους πλαισίωναν. Ήμουν εκεί και ας μην με έβλεπαν, ήμουν εκεί και πριν και μετά τις εκλογές, ήμουν εκεί κατά την διάρκεια της θητείας τους και όταν εκείνοι έφευγαν, έβλεπα, άκουγα, παρακολουθούσα εκ τω έσω τη θεσμική κατρακύλα.

Είμαι σίγουρη ότι τώρα επιλέγω τον σωστό δρόμο. Συμπορεύομαι με την κα. Βασιλική Ψυχράμη, γιατί νιώθω και πιστεύω, όπως και εσείς, ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η αλλαγή και ο τόπος μας να μπει σε μία νέα εποχή, εποχή ανάπτυξης, με γνώμονα την ποιότητα.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Άννα Πανούτσου έχει γεννηθεί και ζει στο Αίγιο. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσιες Σχέσεις, Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. εργαζόταν στον Δήμο από το 2004 έως και τον Ιανουάριο 2019, οπότε και παραιτήθηκε. Θέσεις εργασίας: στην Νομική Υπηρεσία του, σε διάφορα τμήματα του Δήμου. Έχω άμεση γνώση και του αντικειμένου των θέσεων και των προσώπων που τις πλαισίωναν.

Σήμερα παραμένει στενή συνεργάτης του Προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, κ. Γεωργίου Ι. Μπέσκου και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

[the_ad id=”46371″]

 

zante-vicki-vikiΒίκυ Ζαντέ
Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στο συνδυασμό της κας Ψυχράμη πηγάζει από τη βαθειά εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό της και από την πεποίθηση πως ξέρει να αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι στους στόχους που θέτει, ως ακούραστη εργάτρια.

Θεωρώντας πως η Αιγιάλεια είναι ένας προικισμένος τόπος αλλά και αρκετά παραμελημένος έως σήμερα, επιλέγω την πλέον προικισμένη υποψήφια Δήμαρχο προκειμένου να αναδείξει την περιοχή μας και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών της.

Πιστεύοντας πως διαθέτω τη φρέσκια ματιά που εκπέμπει ο συνδυασμός ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ αλλά και τον απαιτούμενο ζήλο για εργασία και προσφορά, σας ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή, τη νέα μου αρχή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βίκυ Ζαντέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο όπου και διαμένει με τον σύζυγό της, Βασίλη Κατσιδήμα και το μικρό της γιό, Ραφαήλ. Έχει σπουδάσει  Κοινωνική Λειτουργός στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών και επιπλέον,  είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc in Health Management) του Διεθνούς Τηλεματικού Πανεπιστημίου “Uninettuno” της Ρώμης.

Έχει εργαστεί στο Δήμο Καλαβρύτων για επτά συναπτά έτη ως Κοινωνική Λειτουργός και ως εξωτερική συνεργάτιδα στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας (ΔΗΚΕΠΑ) για περίπου τέσσερα έτη. Από τον Οκτώβριο του 2017 είναι μόνιμη υπάλληλος στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

[the_ad id=”46274″]

 

kalantzopoulou-mariaΚαλαντζοπούλου Μαρία
Αγαπώ τον τόπο μου και πονάω βλέποντας ότι δεν έχει την ανάδειξη και την πρόοδο που του αξίζει. Συγκρίνω την Αιγιάλεια με άλλους δήμους και με πικραίνει το αποτέλεσμα της σύγκρισης. Μείναμε πίσω.  Οι δήμαρχοι, ο νυν και οι πρώην αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και των αναγκών μας.

Σήμερα ,διαπιστώνοντας ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι οι ίδιοι που διεκδικούν τη δημαρχιακή αρχή, αποφάσισα να αντιδράσω. Ως ενεργή πολίτης δεν θα επιτρέψω, όσο εξαρτάται από εμένα, να ανακυκλωθούν τα ίδια δοκιμασμένα και αποτυχημένα πρόσωπα.

Κατεβαίνω ως υποψήφια με την Ποιοτική Αιγιάλεια και στηρίζω την κα Ψυχράμη για δήμαρχο για τους εξής λόγους:

  • Είναι καιρός μια γυναίκα να φροντίσει το δήμο μας.
  • Είναι εργατική και αποτελεσματική και μάρτυρας είναι το έργο της.
  • Είναι έντιμη και διαχειρίστηκε τους τομείς ευθύνης της με ήθος και ευαισθησία.
  • Έχει όραμα και φέρνει κάτι καινούργιο και υγιές στην Αιγιάλεια.
  • Οι αρχές της είναι και δικές μου.
  • Θέλω να εργαστώ δίπλα της για να αλλάξουμε την Αιγιάλεια.

Ζητώ τη στήριξή σας.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Καλαντζοπούλου Μαρία ζει και εργάζεται στο Αίγιο. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και είναι ελεύθερη επαγγελματίας (λογίστρια).

[the_ad id=”46371″]

 

katsigianni-giotaΚατσιγιάννη Γιώτα
Η Αιγιάλεια είναι τόπος ευλογημένος και προνομιούχος. Όμως έμεινε πίσω από εγκληματικά λάθη ετών.

Σ’ αυτές τις εκλογές γυρίζουμε σελίδα. Θέλω να βοηθήσω να δώσουμε στον τόπο μας ποιότητα και εξέλιξη. Εκτιμώ την κα. Ψυχράμη και στηρίζω το όραμά της για μια ποιοτική Αιγιάλεια.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Κατσιγιάννη Γιώτα γεννήθηκε στο Αίγιο και ζει στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας. Είναι ιδιωτική υπάλληλος.

[the_ad id=”46274″]

 

salamanou-diamantoΣαλαμάνου Διαμάντω
Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να βοηθήσω για την ανάπτυξή του.

Η Αιγιάλεια εδώ και χρόνια βρίσκεται σε στασιμότητα. Στις εκλογές γυρίζουμε σελίδα. Στηρίζω το όραμα της ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ¨. Υποστηρίζω την κα. Ψυχράμη, γιατί εκτιμώ την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και το ήθος της.

Χρειαζόμαστε, άφθαρτα πρόσωπα, για να γίνει μία νέα αρχή.

Δηλώνω παρούσα σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ζητώ την στήριξή σας.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Σαλαμάνου Διαμάντω γεννήθηκε στο Μοναστήρι Αιγείρας. Ζει και εργάζεται στην Αιγείρα και είναι ιδιωτική υπάλληλος.

[the_ad id=”46371″]

 

kitsatiΚιτσάτη Παρασκευή
Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δημιουργούμε την τύχη μας μόνοι μας και είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτήν. Δεν φταίει  «το κακό το ριζικό μας» για την απογοητευτική εικόνα της Αιγιάλειας. Υπάρχουν πρόσωπα και ονόματα πίσω από τη στασιμότητά μας.

Δεν μπορώ να μένω παθητική και αδιάφορη βλέποντας τον τόπο μου να βαλτώνει, να υστερεί, να πνίγεται στα σκουπίδια και οι ίδιοι άνθρωποι ,που μας οδήγησαν εδώ, να ζητούν να μας διοικήσουν πάλι.

Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και κατεβαίνω ως υποψήφια με την Ποιοτική Αιγιάλεια, γιατί είναι ο μόνος δημοτικός συνδυασμός που θέλει, ξέρει και μπορεί να αλλάξει τον τόπο μου. Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες, μακριά από τον παλαιοκομματισμό και τις μικροπολιτικές του παρελθόντος, που μας βάλτωσαν.

Θέλω να βοηθήσω την κα Ψυχράμη. Η Αιγιάλεια χρειάζεται μια γυναίκα με όραμα, με εργατικότητα και εντιμότητα, για να τη νοικοκυρέψει. Οι Αιγιαλείς χρειάζονται την ευαισθησία και την ανθρωπιά της , για να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους.

Στέκομαι δίπλα της   σε αυτήν την προσπάθεια και δεσμεύομαι να βοηθήσω διαθέτοντας το χρόνο,τις ιδέες , τις ικανότητες και τις δεξιότητες που έχω.

Ζητώ τη στήριξή σας.

 Σύντομο Βιογραφικό

Η Κιτσάτη Παρασκευή γεννήθηκε και ζει στις Καμάρες. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια και εργάζεται στην καρδιολογική εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αιγίου.

[the_ad id=”46371″]

 

andreopoulou-zafeiropoulouΑνδρεοπούλου- Ζαφειροπούλου Γεωργία (Γωγώ)
Στις εκλογές δίνουμε όλοι εξετάσεις ως πολίτες. Ας εξετάσουμε, ας αξιολογήσουμε τους υποψηφίους, για να αποφασίσουμε σωστά και να μην μείνουμε ¨μετεξεταστέοι¨. Έχουμε ευθύνη για το μέλλον της Αιγιάλειας.

Το πρόγραμμα της ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ¨ και η προσωπικότητα, το έργο και το ήθος της κας. Βασιλικής Ψυχράμη με γεμίζουν βεβαιότητα ότι γυρίζουμε επιτέλους σελίδα.

Θέλω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις.

Ζητώ την στήριξή σας.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ανδρεοπούλου- Ζαφειροπούλου Γεωργία (Γωγώ) γεννήθηκε στην Ακράτα και ζει στο Αίγιο. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Διατηρεί εδώ και 35 χρόνια δύο κομμωτήρια (Αίγιο και Ακράτα).

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]