Διακόπηκε η δίκη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου στις 18.30 μ.μ περίπου και το δικαστήριο θα επανέλθει την ερχόμενη Δευτέρα όπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία.

Η εκδίκαση βρίσκεται πλέον στον δεύτερο βαθμό-Εφετείο μετά την μετά την έφεση που άσκησαν ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου, στην αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τον περασμένο Μάρτιο.

Στο πλευρό του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου στάθηκαν σήμερα ως μάρτυρες υπεράσπισης ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός.

[the_ad id=”46274″]

Υψίστης σημασίας για την έκβαση της υπόθεσης κρίνεται η κατάθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος ως νομικός σχολίασε επαρκώς τα επιχειρήματα της πλευράς των κατηγόρων και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο ο οποίος βρισκόταν στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου ώστε να συμπαρασταθεί στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Ο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδο του από το δικαστικό Μέγαρο Αιγίου.

http://www.orthodoxia.online

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”59804″]

 

[the_ad id=”57928″]