Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα το κείμενο παραίτησης του συναδέλφου ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αιγιάλειας κ. Θανάση Μεντζελόπουλου.

Παραβλέποντας τα γεγονότα που εξιστορεί (δύο μήνες αργότερα) και έλαβαν χώρα μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Ιανουαρίου 2019, μεταξύ του ιδίου και του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Θ. Χριστόπουλου, δεν δύναμαι να καταλάβω πως εμπλέκει το πρόσωπό μου, ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

[the_ad id=”46371″]

Οφείλω να ενημερώσω ότι:

– Δεν γνωρίζω σε λεπτομέρειες, το μεταξύ τους συμβάν, αφού από την εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ ήμουν ΑΠΩΝ.

– Δεν γνωρίζω τους λόγους που με εμπλέκει (θεσμικά) στο συμβάν, ως σαν να συμμετείχα, ή να ήμουν παρών.

– Δεν γνωρίζω, γιατί με κατηγορεί  ονομαστικά «για όσα εις βάρος του έπραξα μέχρι σήμερα». Πότε και πώς;

– Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε μία φραστική έστω αντέγκληση μεταξύ μας,  στα 5 χρόνια συνυπάρξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιθέτως τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως συνάδελφο και ως συμπολίτη, το ίδιο και τη σύζυγό του.

Επειδή, προπαραμονές Δημοτικών Εκλογών, οι «καιροί είναι πονηροί» και δεν θεωρώ τυχαία την εξωθεσμική δημοσιοποίηση του κειμένου παραίτησής του στα Μ.Μ.Ε (δύο μέρες πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ στην οποία θα αναγνωσθεί), οφείλω να προστατεύσω την προσωπικότητά μου και τη πολιτική-θεσμική μου υπόληψη, από ένα γεγονός – το οποίο εφόσον έχει συμβεί όπως αυτός το περιγράφει – είναι από πλευράς μου απολύτως καταδικαστέο και ασυγχώρητο.

Καταθέτω εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή, για να αποκαλυφθεί  ο πραγματικός λόγος της  αναίτιας αναφοράς του στο πρόσωπό μου (θεσμικά), πιθανά και ο ρόλος  των πολιτικά σκεπτόμενων υποκινητών του….έμπειρων κατά τα λεγόμενά τους, άλλα δυστυχώς σε πολιτικά-προεκλογικά παιχνίδια, που δηλητηριάζουν την κοινωνία μας.

Όλα έχουν και τα όριά τους.

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας

Παραίτηση «βόμβα» του Θανάση Μεντζελόπουλου