Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

0
433

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 μαθητές και μαθήτριες από το 1ο ΕΠΑΛ και 1ο ΕΚ Αιγίου επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με δώρα για τους εκπαιδευόμενους. Τραγούδησαν και χόρεψαν μικροί και μεγάλοι και το κέφι άναψε αμέσως. Έπειτα περιηγήθηκαν στα εργαστήρια για να γνωρίσουν από κοντά τις χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 για ακόμα μια χρονιά ο Κύκλος Επιστημόνων Χριστιανικής Ένωσης με τη Δεσποινίδα Αρσινόη Παππά τίμησαν το χώρο με την παρουσία τους παρουσιάζοντας ποιήματα, τραγούδια και θεατρικό δρώμενο ενόψει εορτών.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Χαροκόπος επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ενόψει Χριστουγέννων. Συζήτησαν με γονείς και φίλους του Κέντρου για το καινούριο κτήριο και αποκάλυψαν ότι τα μηνύματα που έρχονται για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και την χρηματοδότηση είναι αισιόδοξα και πολύ θετικά. Έπειτα οι εκπαιδευόμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Συλλόγου δείπνησαν στο εστιατόριο Περιγιάλι της οικογένειας Σκούτα από την οποία ήσαν καλεσμένοι.

[the_ad id=”46371″]

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 ο κ. Βέρνερ Χαρίλαος Σόλμπαχ με την κα. Μαρία Ντούρου Σόλμπαχ και ο κ. Ιωάννης Γεωργουδάκης με την επαγγελματία φωτογράφο κα. Ελένη Ντάλλα- Γεωργουδάκη επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το χώρο και τις δραστηριότητες  και να μοιράσουν δώρα ενόψει Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης που ήταν μαζί τους κατέφθασε με τη σάκα του γεμάτη από δώρα για όλους τους εκπαιδευόμενους αλλά το καλύτερο ήταν η επαγγελματική φωτογράφιση όλων μαζί του. Η χαρά, το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων απερίγραπτα.

Πραγματοποιήθηκε επίσης μία εικαστική έκθεση με πορτραίτα από μαθητές και μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Αιγίου ζωγραφισμένα από την καθηγήτριά τους κα. Αναστασία Σοφέτη. Οι πίνακες αγοράστηκαν από τους γονείς των μαθητών και όλα τα έσοδα δόθηκαν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλά Χριστούγεννα και το 2019 να φέρει ειρήνη και αγαλλίαση στις ψυχές όλων.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]