Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν  και η πόλη μας έχει, ήδη, μετατραπεί σε ένα λαμπερό στολίδι. Κάθε  γωνιά της πόλης μας έχει κάτι να αναδείξει: εορταστικές εκδηλώσεις, γραφικά τοπία, χριστουγεννιάτικες  αγορές, εντυπωσιακό στολισμό.  Παραμυθένιοι κόσμοι, για μικρούς και μεγάλους, που μας θυμίζουν πόσο όμορφη και μοναδική είναι αυτή η εποχή.

Ο Σύλλογος μας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων  για τις εορτές των Χριστουγέννων,  διοργανώνει, σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Αιγίου, κοινές  δράσεις  για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, στις  20 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, το  τμήμα Αισθητικής του  ΔΙΕΚ Αιγίου, θα προσφέρει  δωρεάν face painting. Παράλληλα, το τμήμα  Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΔΙΕΚ Αιγίου θα στολίσει τρισδιάστατα δέντρα, με κατασκευές  που έχουν δημιουργήσει οι σπουδαστές , ενώ το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Σεφ, με την ονομασία «Στην Κουζίνα» του ΔΙΕΚ Αιγίου θα προσφέρει χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και  η Λέσχη Χορού Dancing Club με εντυπωσιακές  χορογραφίες, ενώ ο Σύλλογος  Καπνοπωλών Αιγιαλείας, με την σειρά του, θα προσφέρει πολλά γλυκίσματα στους επισκέπτες.

[the_ad id=”46371″]

Στην ανωτέρω εκδήλωση θα κληρωθούν πολλά δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλεως μας.

Ο Σύλλογος  μας  ενημερώνει, τέλος,  ότι, προς  διευκόλυνση του αγοραστικού  κοινού, έχει ζητήσει από την  αρμόδια  υπηρεσία του  Αστυνομικού  Τμήματος  Αιγίου τον  κλείσιμο του δρόμου :

Ø Κλεομένους Οικονόμου,  από την οδό  Βάλφουρ έως  το κατάστημα της  Εθνικής Τράπεζας  (Μητροπόλεως 1)

Κατά τις απογευματινές ώρες  λειτουργίας  των εμπορικών καταστημάτων, δηλ. από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ.

Στόχος του Συλλόγου μας είναι το εμπορικό κέντρο της  πόλης  μας  να μετατραπεί σε  εστία  ψυχαγωγίας, με πολλές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά  δρώμενα  για μικρούς  και  μεγάλους.  Σας περιμένουμε όλους, για να διασκεδάσουμε μαζί!!

  Με  Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                           Ντία  Παναγοπούλου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]