Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η «Ποιοτική Αιγιάλεια» έχει αποδείξει, μέσα από  τους ανθρώπους που στελεχώνουν το συνδυασμό και την ποιότητα που διακατέχει την καθημερινότητα τους  στην τοπική κοινωνία, πως θα αγωνιστεί  για το μέλλον της πόλης και των ανθρώπων που κατοικούν μέσα σε αυτή.

Σήμερα γνωρίζοντας μέσα από τη συνέντευξη,  συνειδητοποιούμε πως τα άτομα που έχει επιλέξει η επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Βασιλική Ψυχράμη για να στελεχώσουν και τα δημοτικά διαμερίσματα είναι εξίσου αξιόλογα και όχι μόνο, νοιάζονται για τον τόπο τους και έχουν σκοπό να το αποδείξουν στην πράξη αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία!

Ένα τέτοιο άτομο είναι και η Υποψήφια  στην Τοπική Κοινότητα του Διακοπτού κ. Χριστίνα Πλατάνου που  μίλησε στο aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά για την περιοχή της, για το λόγο που συντάσσεται στο πλευρό της κας Ψυχράμη, για τα προβλήματα του Διακοπτού και για λύσεις που είναι άμεσα απαιτητές!!

[the_ad id=”46274″]

 

Ι.Δ Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά και μάλιστα σε ένα Δημοτικό Διαμέρισμα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής; 

Χ.Π: Είναι χρέος και όχι μόνο δικαίωμα κάθε πολίτης να συμμετέχει με τον οποιοδήποτε τρόπο στις εκλογικές διαδικασίες ,των οποίων το αποτέλεσμα μπορεί να καθορίσει την ποιότητα ζωής της κοινωνίας. Γι’ αυτό συμμετέχω ενεργά ως υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Διακοπτού με τις απόψεις μου και τη δράση μου σ ‘αυτήν την αλλαγή με σκοπό μια πιο ποιοτική ζωή.

Ι.Δ: Γιατί στο πλευρό της κ. Ψυχράμη;

Χ.Π: Ο συνδυασμός μας «Ποιοτική Αιγιάλεια» στελεχώνεται από νέες και νέους άφθαρτους ,επιχειρηματίες, επαγγελματίες, πτυχιούχους και γενικά από ανθρώπους της ενεργούς κοινωνίας μας. Όλοι εμείς έχουμε δίπλα μας κάποιους έμπειρους αυτοδιοικητικούς και πάνω απ’ όλους η  κ.Βασιλική Ψυχράμη που έχει αποδείξει με την πορεία στην της τοπική αυτοδιοίκηση, πως και θέλει και μπορεί .Θεωρώ ότι πετύχαμε το τέλειο μείγμα δυναμικού για να υλοποιήσουμε το όραμά μας , να κάνουμε την «Αιγιάλεια Αρχόντισσα». Αποφάσισα να συνοδοιπορήσω με την κ. Ψυχράμη διότι ταυτίζονται οι ιδέες μου. Είναι μια γυναίκα με ψυχή, χωρίς ουτοπικές υποσχέσεις και ευχολόγια ,αλλά με έκδηλη τη γνώση των πραγμάτων και τη διάθεση για σκληρή και μεθοδική δουλειά από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα αναλάβει τα ηνία του δήμου μας.

Ι.Δ. Τι πιστεύετε πως έχετε να δώσετε; Γιατί ο κόσμος να σας εμπιστευτεί;

Χ.Π: Πιστεύω ότι ως νέα έχω να δώσω πολλά σε έναν τόπο που αξίζει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έχει. Δε σας κρύβω πως  στην αρχή σκεφτόμουν αν  θα πρέπει να ζητήσω ψήφο από ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα για την επιβίωσή τους. Όμως η μη συμμετοχή στα κοινά είναι ευθύνη όλων μας για το ότι   θα μας συμβεί. Συμμετέχω διότι δεν αντέχω να ζω σ’ έναν τόπο παραμελημένο και ν’ αντικρίζω τα προβλήματα του Διακοπτού μας ,από την στοίβα των σκουπιδιών, το θέμα της ύδρευσης ,τον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του νεκροταφείου (είναι τραγικό κάθε φορά που χτυπά η καμπάνα πένθιμα ο αρμόδιος του δήμου ν’ αναρωτιέται, όχι ποιος έφυγε από τη ζωή αλλά που θα ταφεί !!)έως τους κατεστραμμένους δρόμους. Σίγουρο είναι πως όταν σε εμπνέει μια ομάδα που έχει όρεξη για δουλειά ,δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!!

Ι.Δ :Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την επόμενη ημέρα;

Χ.Π: Υπόσχομαι στην Τοπική Κοινότητα του Διακοπτού,  εάν με στηρίξει με την ψήφο της την 26 Μαΐου 2019 θα εργαστώ με τιμιότητα ,υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και επιμονή για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων σε συνεργασία με τους  αρμόδιους φορείς. Για να καταφέρει τελικά αυτός ο τόπος να πάρει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά !!

Ιωάννα Δημουλά

[the_ad id=”46704″]