Χοροσταλίτες και Χορευτικός Όμιλος Καμαρών θα συνεργαστούν για την παρουσίαση μιας σπουδαίας παράστασης την Κυριακή 31 Ιουλίου, ώρα 9.00 το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο Καμαρών, με τίτλο «Χορευτικά ταξίδια… με της παράδοσης μελίσματα».

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της ορχήστρας, με την ποικιλία των μουσικών οργάνων που χρησιμοποιούν θα παίξουν παραδοσιακά τραγούδια (αυθεντικά αλλά και με διασκευές) βάζοντας τη δική τους υπογραφή ώστε να διατηρηθούν πολλά από αυτά που χάνονται στο πέρασμα των χρόνων. Κυρίως όμως, θα παρουσιάσουν δικές τους δημιουργίες -συνθέσεις, στίχους και μουσική-, κάνοντας τα δικά τους νέα και πολύ όμορφα, μελωδικά βήματα σε παλιά μονοπάτια.

Αυτός ο συνδυασμός παλιού και νέου οδήγησε τους υπεύθυνους του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών να συνθέσουν μια παράσταση που θα δείχνει τη συνέχεια του παραδοσιακού τραγουδιού και της μουσικής αλλά κυρίως την άμεση και αέναη σύνδεση τραγουδιών και χορών, οργανοπαιχτών και χορευτών.

Θα ακουστούν τραγούδια και θα παρουσιαστούν χοροί από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τα Δωδεκάνησα, τη Δυτική-Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, τις Κυκλάδες, τη Θράκη, το Β.Α. Αιγαίο και τη Μικρά Ασία διαρθρωμένα σε πέντε θεματικές ενότητες

Γενική είσοδος 12€, προπώληση 10€, μειωμένο 8€.

Σημεία προπώλησης:

1) «Το Μανάβικο» Γέφυρα Καμαρών, 2) «Coboo, book shop cafe»Ανδρέου Λόντου 3β Αίγιο, 3) Bio by Αλθαία, Ασημ. Φωτήλα 19 Αίγιο.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Αίγιο, filodimos.gr, aigialeiapress.com.

ΧΟΚαμαρών Χορηγοί Ένθετο 2022 Α5 1 (1)

ΧΟΚαμαρών Χορηγοί Ένθετο 2022 Α5 2 (1)