Χ. Γούτος: «Ο κ. Καλογερόπουλος μας επιβεβαίωσε για τα σκουπίδια»

0

«Ο κ. Καλογερόπουλος μας επιβεβαίωσε για τα σκουπίδια. Χωρίς σχέδιο λύσης, τρομοκρατεί και απειλεί, με πολιτικό ανάστημα κατώτερο των περιστάσεων»!      

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Αιγάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μικροπολιτικής διαχείρισης του κ. Καλογερόπουλου στο θέμα των σκουπιδιών, για να φτάσουμε επιτέλους στην παραδοχή, εκ μέρους του, ότι δεν έχει κανένα σχέδιο επίλυσης του προβλήματος.

Τώρα πια το επιβεβαιώνει, αφού παραδέχεται ότι η προσωρινή λύση μεταφοράς των απορριμμάτων εκτός νομού, αποτελεί απόφαση της Κυβέρνησης και όχι δικό του επίτευγμα , βάσει δηλαδή κάποιου σχεδίου.

Και ερωτώ:

– Τί αλήθεια θα έκανε τα σκουπίδια, αν η Κυβέρνηση δεν του άνοιγε τον δρόμο μεταφοράς τους σε ξένους ΧΥΤΑ σε όλη την Ελλάδα;

– Τί αλήθεια θα έκανε τα σκουπίδια, αν η Κυβέρνηση δεν διατηρούσε, ακόμα και σήμερα, τον Δήμο Αιγιάλειας σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»;

Τον καλώ να σταματήσει να αυτολιβανίζεται ότι αυτά τα κατάφερε με τις «γνωριμίες του και τις δημόσιες σχέσεις του»!

Ας αφήσει τα αστεία γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή και κοστίζει πολλά.

Μας επιβεβαιώνει όμως ο κ. Καλογερόπουλος και για ότι επακολουθήσει.

Περιμένει – και πάλι από την Κυβέρνηση – να εντάξει τον Δήμο στον νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό και να του πάει τα σκουπίδια στο «Φλόκα», χωρίς ωστόσο ο ίδιος ως δήμαρχος να αναλαμβάνει καμία απολύτως πρωτοβουλία προετοιμασίας προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τους άλλους εμπλεκόμενους Δήμους, αλλά και του Φορέα Διαχείρισης  «ΣΥΔΙΣΑ».

Άβουλος πολιτικά ο κ.Καλογερόπουλος, το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να τρομοκρατεί τους δημότες ότι…αν περάσουν οι αιτήσεις και  προτάσεις μας,  θα επιστρέψουν τα σκουπίδια στους δρόμους, ενώ  γνωρίζει καλά ότι η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ποτέ μα ξαναγίνει αυτό, όπως δεν το έκανε και μέχρι σήμερα.

Επίσης , απειλεί την αντιπολίτευση με νομικά μέσα, όταν κάτι τον ενοχλεί.

Λυπάμαι, αλλά το πολιτικό του ανάστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων»!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ