Χ. Γούτος: «Ευτυχώς η Αιγιάλεια απολαμβάνει την εύνοια της Κυβέρνησης»

0
GOUTOS-XRHSTOS
«Ευτυχώς η Αιγιάλεια απολαμβάνει την εύνοια της Κυβέρνησης – Δυστυχώς όμως έχει Δήμαρχο, χωρίς σχέδιο, που τα περιμένει όλα από αυτήν»   

Εδώ και πολύ καιρό, ως Δημοτική Παράταξη, είχαμε επισημάνει την προσπάθεια του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου να καπηλευτεί τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης της ΝΔ, για μία σειρά από έργα και παρεμβάσεις της στην Αιγιάλεια, κυρίως δε για το θέμα των σκουπιδιών.

Έγκαιρα επισημάναμε ότι ο τρόπος της σημερινής διαχείρισης των απορριμμάτων, με τη μεταφορά τους σε ΧΥΤΑ εκτός Αχαΐας, δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής προσπάθειας της δημοτικής αρχής, αλλά μία καθαρά κυβερνητική προσωρινή λύση για να μην βλαφθεί η δημόσια υγεία.
Έκτοτε, ο κ. Καλογερόπουλος καπηλεύεται το έργο της Κυβέρνησης και ελλείψει δικού του σχεδίου επίλυσης του προβλήματος, το παρουσιάζει ως δικό του «άθλο», ενώ άπαντες γνωρίζουμε τη μία και μοναδική αλήθεια.
Ο κ. Καλογερόπουλος δεν διαθέτει σχέδιο για να απαλλαγεί η περιοχή από τα σκουπίδια και περιμένει από την Κυβέρνηση να του βρει…ακόμα και την οριστική λύση.
Οφείλει να σοβαρευτεί πολιτικά, να αναγνωρίσει έστω και τώρα ότι δεν διαθέτει σχέδιο επίλυσης και να σταματήσει επιτέλους να «κλαίγεται» ότι η Κυβέρνηση δεν τον βοηθά.
 
Ευτυχώς, η κοινωνία της Αιγιάλειας απολαμβάνει την εύνοια της Κυβέρνησης σε πολλά έργα  (διυλιστήριο Σελινούντα, ασφαλτοστρώσεις, αντιπλημμυρικά, δίκτυα αποχέτευσης, ανάπλαση ιστορικού κέντρου, πυρόπληκτα, άρδευση Ακράτας, ενεργειακά σχολείων, απορρίμματα κ.α.)
Δυστυχώς,  η κοινωνία της Αιγιάλειας έχει έναν δήμαρχο, κάθε άλλο παρά «έμπειρο και ικανό» όπως προεκλογικά αυτοπροβαλλόταν, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προσανατολισμό και κουλτούρα συνεργασίας, πολύ δε περισσότερο έχοντας απωλέσει την πλειοψηφία στον Δήμο, που τα περιμένει όλα από την Κυβέρνηση!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ