Ένα νέο παιχνίδι έρχεται να παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ με τίτλο «Η τιμή δεν έχει όρια».

Μπορεί ο «Πιο αδύναμος κρίκος» στον ΣΚΑΪ με τον Τάσο Τρύφωνος να σημείωνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η εκπομπή πρόκειται να αντικατασταθεί με ένα νέο παιχνίδι με τίτλο, «Η τιμή δεν έχει όρια».

Ένα τηλεπαιχνίδι από τα παλιά φαίνεται πως θα επανέλθει τηλεοπτικά, αυτή τη φορά μέσα από τη μικρή οθόνη του ΣΚΑΪ. Ο πρωτότυπος τίτλος του είναι «The price is right» κι έκανε ντεμπούτο στην Αμερική το… 1972. Μάλιστα μέχρι σήμερα σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες αφού ανανεώνεται συνεχώς.

Αν σας θυμίζει κάτι δεν κάνετε λάθος. Το πρόγραμμα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 1991 με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο. Ο ΣΚΑΪ λοιπόν επεξεργάζεται την ιδέα να το εντάξει στο πρόγραμμα του προκειμένου να αντικαταστήσει τον «Πιο αδύναμο κρίκο» που δεν θα συνεχίσει την προβολή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Όμως το τηλεπαιχνίδι με τον Τάσο Τρύφωνος δεν είναι και τόσο… αδύναμο καθώς η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ ώστε τη νέα χρονιά να το παρακολουθούμε στη δημόσια τηλεόραση με τον ίδιο παρουσιαστή.

Πηγή: TV24