Αρωματοπωλείο «Ροδοσταλίς»!! Υπέροχα Γαλλικά αρώματα στο κέντρο του Αιγίου!!

To πρώτο που προσέχεις  σε έναν άνθρωπο είναι το χαμόγελό του και μετά η μυρωδιά του!! το άρωμά του!! Αυτή η ιδιαίτερη αίσθηση που αποπνέει στο πέρασμα του!! Κάθε πρωί  περνώντας από την πλατεία Αγίας Λαύρας κοντοστέκομαι σε μια βιτρίνα!!

Κοιτάζω μέσα τα έπιπλα εποχής, την υπέροχη ταπετσαρία που θυμίζει Παρίσι, το ανάκλιντρο, που  σε καλεί σε ένα μεθυστικό ταξίδι αισθήσεων, ουσιαστικά όμως αυτό που με κάνει κάθε πρωί να κοιτάζω την ίδια βιτρίνα είναι η μυρωδιά, από τα υπέροχα Γαλλικά αρώματα  του Αρωματοπωλείου «Ροδοσταλίς».

Αυτό το ανεπαίσθητο συναίσθημα που σου δημιουργεί η μυρωδιά, προκαλώντας σε,  να βρεις  από πού προέρχεται! Σε μια  εξαίσια γωνιά, ένα κατάστημα που ξεχωρίζει στο πιο κεντρικό σημείο της Πόλης μας!! Το Αρωματοπωλείο «ροδοσταλίς» βρίσκεται  εδώ και τεσσεράμισι χρόνια στο Αίγιο και μας προσφέρει απλόχερα και σε πολύ καλές τιμές, Γαλλικά Αρώματα γνωστών οίκων.

Το aigialeiapress και η Ιωάννα Δημουλά μίλησαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Μανώλη Βλαχάκη, έναν αυθεντικό φιλόξενο Κρητικό, γνώστη των αρωμάτων!! Μας εξήγησε πως γίνεται τα αυθεντικά αρώματα να πωλούνται στην πραγματική τους τιμή κάνοντάς τα προσιτά για όλα τα βαλάντια!! Μας είπε τι ζητάει ο κόσμος και πολλά άλλα για τα αρώματα που αξίζει να παρακολουθήσουμε στην συνέντευξη που ακολουθεί!!

ΆΡΩΜΑ, ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές και όχι μόνο!!

Όλο το χρόνο ανεξαρτήτου εποχής το άρωμα είναι η ολοκλήρωση!!

Μην ξεχνάμε, άποψη του ιδιοκτήτη αλλά και όλων των εμπόρων  της περιοχής, να προτιμάμε τα καταστήματα της Πόλης μας και αν τυχόν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν μας ικανοποιεί να το αναφέρουμε στον ιδιόκτητη, γιατί όφελος του κάθε καταστηματάρχη, επιχειρηματία είναι να φεύγει ο πελάτης ικανοποιημένος!!

Της Ιωάννας Δημουλά