Μια ουσιαστική συζήτηση για την επιβεβλημένη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, που θα προκύψει από τις εκλογές στις 31 Ιανουαρίου, είχε ο Επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπης Παπαδόπουλος και τα μέλη του Συνδυασμού Αντώνης Αργυρόπουλος, Νίκος Παναγόπουλος, Γιώργος Τζάκης και Νικολέτα Χανδόλια, με τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αριστείδη Τηλιγάδη και τον Επιμελητηριακό σύμβουλο Κώστα Δεληγιάννη στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Αίγιο! Ήταν μια συζήτηση ουσίας για την από κοινού μελλοντική συνεργασία έτσι ώστε να μη χαθούν άλλα προγράμματα, όπως δυστυχώς χάθηκε το Open Mall με υπαιτιότητα του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις σε καίρια εμπορικά θέματα!

Ως επικεφαλής της Εμπορικής Ενότητας  μαζί με τα μέλη του Συνδυασμού, όπως κάνουμε με όλες τους υγιείς φορείς,  δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε ανοικτοί σε κάθε είδους συνεργασία που θα έχει ως γνώμονα το καλό των Εμπόρων όλης της Αιγιάλειας και την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας! Η «Εμπορική Ενότητα» ως γνωστό προσπαθεί μέσα από το μεγάλο, ενιαίο, ενωτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της να ακουστούν όλα τα προβλήματα του κλάδου και μέσα από νέους ανθρώπους με όραμα και ιδέες, μακριά από τα κακέκτυπα του παρελθόντος, να βγάλει το Σύλλογο από το τέλμα.

Στη συζήτηση μεταξύ άλλων, τέθηκε το θέμα της Αχαΐκης Τράπεζας και των μεριδιούχων, τα πυρόπληκτα και σεισμόπληκτα δάνεια, αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και πολλά προβλήματα της καθημερινότητας κλπ. Κοινή συνισταμένη, η από κοινού μελλοντική συνεργασία για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, με σχέδιο ολοκληρωμένο έτσι ώστε οι οχλήσεις στα ανώτερα όργανα να είναι επί της ουσίας έτσι ώστε να υπάρξουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα!!

με τιμή για την Εμπορική Ενότητα

ο τ.Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος