Απολυμάνθηκαν όλα τα γυμνάσια και λύκεια της Αιγιάλειας

0
149

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή βάσει του σχετικού προγραμματισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες της Αιγιάλειας.
Οι διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της Αιγιάλειας ήταν στα πόστα τους προκειμένου να διευκολύνουν τα συνεργεία που προέβησαν στις απολυμάνσεις.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα σχολικά συγκροτήματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν την ιδιαιτερότητα ότι στην πλειοψηφία τους είναι μεγάλα κτίρια με πολλές επιφάνειες που ωστόσο απολυμάνθηκαν με επιμέλεια από εξειδικευμένα συνεργεία.
apolimansi likio-1Υπενθυμίζεται ότι από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν προγραμματιστεί και ενημερωτικές επισκέψεις από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό (επόπτη υγείας και σύμβουλο υγιεινής) στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς σε χρόνο που θα επανακαθοριστεί λίγο πριν την επανέναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους διευθυντές των σχολικών μονάδων για την άψογη συνεργασία μας και τον συντονισμό σε όλες μας τις ενέργειες όπως απεδείχθη και κατά την πρώτη φάση των προληπτικών μέτρων (απεντόμωση-μυοκτονία).
Σε αυτές τις ώρες ευθύνης καλούμαστε όλοι με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη δυσμενή κατάσταση για την κοινωνία μας, την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα» τονίζει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ΄.Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ