Σε Καμάρες –Σαλμενίκο από τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο

Στον Ερινεό ήταν αφιερωμένο το απόγευμα της Κυριακής στο πρόγραμμα του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού, όπου έδωσε και τα πρώτα στοιχεία από τον σχεδιασμό του μεγάλου ζητήματος των απορριμμάτων στις συγκεντρώσεις τόσο στις Καμάρες όσο και στο Σαλμενίκο.

Απαίτηση της κοινωνίας όπως εκφράζεται από κάθε περιοχή του δήμου είναι ως αυριανός δήμαρχος ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» που έχουν οδηγήσει σε οδυνηρές καταστάσεις την τοπική κοινωνία, με τον Γρηγόρη να μιλάει με καθαρές κουβέντες για το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Μιλώντας, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο δημοτικό συμβούλιο μέσα σ`αυτή τη πενταετία, με στοιχεία για τον αρνητικό ρόλο που έχουν παίξει οι εμπλεκόμενοι μέχρι σήμερα, έδωσε και τα πρώτα δείγματα ως αυριανός δήμαρχος για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει ολόκληρη την Αιγιάλεια.

Βεβαίως δεν ξέφυγαν της κριτικής του οι συνυποψήφιοι που ενώ είναι οι δημιουργοί του προβλήματος, επιχειρούν και σήμερα να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα μη λέγοντας την αλήθεια για τις τεράστιες ευθύνες τους στο θέμα που καίει την τοπική κοινωνία.

 

[the_ad id=”46704″]