Απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αιγίου κατά της αγωγής του κ. Παπαδόπουλου

0
393

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι.
Σας ενημερώνουμε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αιγίου με την υπ’ αριθ. 46/2019 απόφασή του απέρριψε πανηγυρικά την αγωγή του κου Παπαδόπουλου με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας δια της οποίας εξέπεσε αυτός των καθηκόντων του ως προέδρου του ΔΣ.

Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν είναι άκυρη η απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ του “ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” περί εκπτώσεως του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου  από την θέση του Προέδρου του προηγούμενου ΔΣ και περί εκλογής νέου προεδρείου με το δεδομένο ότι δεν απεδείχθησαν οι ισχυρισμοί του ενάγοντος κου Παπαδόπουλου περί  δήθεν αντικαταστατικής συμπεριφοράς των μελών του ΔΣ σε βάρος του και  δεν συνέβη αυτό που ισχυρίζεται στην αγωγή του ο ενάγων ότι εξέπεσε της θέσεώς του αιφνιδίως και “πραξικοπηματικά”.΄

΄Ολοι οι ισχυρισμοί του κου Παπαδόπουλου με τους οποίους προσπαθούσε να ακυρώσει την απόφαση, η οποία τον καθιστούσε έκπτωτο πρόεδρο του ΔΣ απερρίφθησαν από το δικαστήριο ως αβάσιμοι και αναπόδεικτοι.

Το δικαστήριο στο σκεπτικό του μάλιστα καταρρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του  περί δήθεν αντικαταστατικών ενεργειών των μελών του ΔΣ του συλλόγου μας.

Κυρίες και κύριοι απεδείχθη ότι ουδέν μεπτόν

Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                                           Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                                  Αρχοντούλα  Παναγοπούλου

 

[the_ad id=”46704″]