Από τη δημοτική παράταξη «αιγιάλεια τώρα» δόθηκε η παρακάτω διευκρινιστική ανακοίνωση:

«Ουδέποτε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος επεδίωξε κομματικές στηρίξεις και χρίσματα. Όποιος έχει παρακολουθήσει τη διαδρομή του στην Αυτοδιοίκηση το γνωρίζει.

Ο συνδυασμός μας πλαισιώνεται από έγκριτους συμπολίτες που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Τιμούμε το ίδιο και όσους ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ και σε κάθε Δημοκρατικό κόμμα.

Η διαχωριστική γραμμή για μας δεν είναι η κομματική γραμμή, αλλά το σχέδιο που οδηγεί την Αιγιάλεια στην επίλυση των προβλημάτων της ή στη στασιμότητα.

Ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι καλούμε τους πολίτες να μας ψηφίσουν κρίνοντας αν είμαστε κατάλληλοι να διοικήσουμε τον τόπο και όχι υπακούοντας σε κομματικά κελεύσματα ή έστω υποδείξεις.

Τα κόμματα δικαιούνται φυσικά να έχουν λόγο, αλλά τα καλούμε να μην διεκδικούν ρόλο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορηματικά λοιπόν διευκρινίζουμε ότι ο Δημήτρης Καλογερόπουλος δεν ζήτησε, δεν επιδίωξε και δεν δέχεται χρίσματα και στηρίξεις από κανένα κόμμα, ως εκ τούτου ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη απεστάλη επιστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και ζητάμε το βράδυ των εκλογών στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο συνδυασμός μας να προσδιορίζεται με λευκό χρώμα και ως ανεξάρτητος».

[the_ad id=”46371″]

 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής προς το Υπουργείο Εσωτερικών

Προς: Τον Υπουργό Εσωτερικών

κ. Αλέξη Χαρίτση

Σταδίου 27 ΑΘΗΝΑ

Κύριε Υπουργέ,

Καθιστώντας σαφές και ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή σύστασης του ότι ο συνδυασμός <Αιγιάλεια τώρα> που συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο Αιγιαλείας Αχαΐας, του οποίου είμαι επικεφαλής, είναι ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός που πλαισιώνεται από πολίτες που ανήκουν σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, παρακαλώ να ενημερώσετε τις υπηρεσίες σας, ότι κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο συνδυασμός μας θέλουμε να προσδιορίζεται ως ανεξάρτητος και με λευκό χρώμα στις σχετικές τηλεοπτικές κάρτες.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Καλογερόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας

 

[the_ad id=”46704″]