Απάντηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων!!

« Ως προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτηρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν την Μεγάλη Παρασκευή με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων!!

Με ένα «καθαρό» κείμενο βάζει  τα πράγματα στη θέση τους « για όσα  εκ των υστέρων ψευδώς παρανόμως και συκοφαντικώς διαδόθηκαν».

Μάλιστα στο Δελτίο Τύπου  που απέστειλε προς τα Μ.Μ.Ε της περιοχής,   αναφέρει: «H στοχοποίηση Συνδικαλιστών Εργαζομένων είναι πρακτική που θυμίζει άλλες, και πάντα μαύρες, εποχές».


Δελτίο Τύπου

Η τήρηση του ωραρίου και εν γένει όλων των προστατευτικών για τον εργαζόμενο ισχυουσών διατάξεων του Νόμου είναι δικαίωμα του εργαζομένου και υποχρέωση των εργοδοτών, καθώς επίσης της Δικαστικής, Εισαγγελικής, Αστυνομικής και κάθε άλλης αρμόδιας αρχής.

Η δε επαγρύπνηση για την τήρηση της εργασιακής νομιμότητας είναι υποχρέωση των εργατικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, οι οποίες είναι απόλυτα απαραβίαστες κατά το Σύνταγμα και τους Νόμους. Η στοχοποίηση Συνδικαλιστών Εργαζομένων είναι πρακτική που θυμίζει άλλες, και πάντως μαύρες, εποχές.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αιγίου, ως προς τα πρόσφατα περιστατικά της Μ. Παρασκευής και ιδίως τα όσα εκ των υστέρων ψευδώς, παρανόμως και συκοφαντικώς διαδόθηκαν, απαντά προς κάθε αποδέκτη ότι εάν η εργοδοτική πλευρά τηρεί στο σύνολό της την εργατική νομοθεσία, δε θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα άλλο, παρά προφάσεις εν αμαρτίαις.
Το Δ.Σ.

 

[the_ad id=”46704″]