Απαντήσεις σε δημοσιεύματα δίνει ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος

0
243

Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση στον τοπικό τύπο από τον υποτιθέμενο Σύλλογο που εκπροσωπεί μερικούς αγρότες και έτερο επαγγελματίες όπου για πολλοστή φορά χαρακτηρίζει διασπαστές του αγροτικού κινήματος όποιον έχει αντίθετη γνώμη από αυτούς για ενημέρωση του κόσμου επειδή έχουμε πολύ σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και δεν μας αρέσουν οι λασπολογίες και οι ανούσιες κόντρες , απαντάμε τα εξής.

1)Ο μόνος νόμιμος ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στην Αιγιάλεια αυτή την στιγμή και με την σφραγίδα του νόμου είναι Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

2)Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ συμμετέχει στις επιτροπές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

3)Από το 2016 όπου και ιδρύθηκε ο Σύλλογος έχουμε κάνει συναντήσεις με Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημάρχους, Διοίκηση Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών, Προέδρους οργανισμών και φορέων, όπου πάντοτε θέτουμε τα θέματα που αφορούν τους Αγρότες της περιοχής μας.

4)Ο Σύλλογος συνεργάζεται και διεκδικεί με πολλούς Αγροτικούς Συλλόγους Πανελλαδικά μακριά από κόμματα και συντεχνίες.

5)Ως μεμονωμένοι αγρότες, μέλη της Ανεξάρτητης κίνησης αγροτών, διοίκηση του νέου Συλλόγου έχουμε συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν διοργανωθεί κατά καιρούς ενώ εσείς σε καμία δικιά μας!

6)Η Ελευθερία του λόγου χαρακτηρίζει όλες μας τις συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, εκδηλώσεις σε αντίθεση με εσάς!

Στην ζωή σού καλύτερα να είσαι κομήτης όπως μας χαρακτηρίζεται παρά ουρά του συστήματος.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος           Κωνσταντίνος Γιαχος