Τις υποψηφιότητες των Ασπρούκου Θεοδόση και Μπαλτουμά Θανάση ανακοίνωσε η παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις»

Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των κ΄.κ΄. Ασπρούκου Θεοδόση και Μπαλτουμά Θανάση.

Άνθρωποι νέοι με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά συντάσσονται στο πλευρό του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου για μια Αυτοδιοίκηση που θα έχει επίκεντρο τους πολίτες, τις ανάγκες τους, το συλλογικό συμφέρον και την βελτίωση της καθημερινότητας.

[the_ad id=”46274″]

-Ο Θεοδόσης Ασπρούκος γεννήθηκε το 1977, ο πατέρας του παλιός Αιγιώτης από τη γενιά που υπεραγαπούσε το Αίγιο και η μητέρα του Ελβετίδα. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και διαφήμιση ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Αιγιαλέων Πόλις» ο Θεοδόσης Ασπρούκος δηλώνει: «Ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος με το πρόγραμμα που έχει καθώς και με την μόνη ουσιαστική αντιπολιτευτική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας με ενέπνευσε στο να συμμετέχω στον συνδυασμό του μαζί και με άλλους αξιόλογους-ες συμπολίτες μου. Διότι το να αγαπάμε τον τόπο μας σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για την ανάπτυξη του».

-Ο Αθανάσιος Μπαλτουμάς κατάγεται από το Νέο Σαλμενίκο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, γεννημένος το 1976. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέο Σαλμενίκο», μέλος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος» και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και ενεργός σε εθελοντικές /περιβαλλοντικές δράσεις.

«Το ήθος, η μαχητικότητα και η εμπειρία του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για μια πραγματικά δημιουργική πορεία για το δήμο Αιγιαλείας. Συντάσσομαι στο πλευρό του Γρηγόρη μαζί με άξια και ικανά στελέχη για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο στον τόπο μας».

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”46371″]